Sök

När änglarna tycker det är dags att lägga på ett kol

Ofta tycker jag att jag har ganska bra framförhållning. Men det kommer tillfällen där min plan inte riktigt fungerar. Som tur är brukar änglarna hjälpa mig i de fallen.

Som igår. Jag behövde min nya logga (jag har något mycket spännande på gång till dig). Den är klar sedan länge, men jag har inte fått den i större format (än). Jag tänkte att jag behövde höra av mig till grafikern.

Då hörde hon av sig! ”Hej, hade du behövt loggan i större format?”

Ja tack, gärna!

En bonusarbetstimme

Jag blev klar med halva veckans ljudboksbeting, men kände att det hade varit perfekt att sitta en timme eller två med ett annat projekt. Något som du ska få ta del av redan i veckan. Men fick jag inte till det så hade jag ju alltid morgontimmarna dagen efter (läs idag).

Saker hände, så jag fick inte till den arbetstimmen.

Men på kvällen styrde änglarna om planerna. Ett telefonsamtal tog fem minuter i stället för en timme. Det blev ingen gemensam filmstund. Sonen ville se på egen teve, liksom maken, och då kunde jag ju sitta en stund vid datorn. Sagt och gjort. Produktiv var jag också! (Vilket är ovanligt på kvällen)

Och idag visade det dig att mina morgontimmar inte blev optimala. Sonen vaknade supertidigt, så pass att jag behövde gå upp en timme tidigare än vanligt. Så jag fick ingen ostörd arbetstid när jag kunde sitta med fullt fokus. Istället är jag så trött att jag hade velat gå och sova.

Det är som om änglarna visste att sonen skulle vakna tidigt just idag?!

Superhäftigt.

Har du haft flyt i förväg någon gång?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x