Sök

Inspelningsmorgon

Sedan ett halvår fungerar vårt hem som inspelningsstudio. Idag var första gången som jag kände energin som flödade (som den gör inför kurs) när jag började spela in. Tidigare har inspelningsdagarna präglats av huvudvärk och allmänt obehag. Detta har förstås med anspänning att göra. Nu börjar jag äntligen känna mig bekväm framför micken! När jag slappnar av kommer energin…

Började som vanligt. Stängde alla fönster. Drog ut fläkten till datorn. Slog av ventilationen. Plockade ut batterierna ur klockorna. Min man vill gärna bygga mig ett ljudisolerat inspelningsbås. Själv imponeras jag över hur bra inspelningarna blir i köket. Det har också med bekvämlighet att göra. Min skrivplats är den plats jag är som mest avslappnad och uppkopplad. Än fixar jag inte riktigt att både vara på främmande plats och hantera anspänningen. Anspänningen på den mest bekväma platsen är tillräckligt.

Just den här inspelningen kommer i höst. Det är en variant av Guidad Reiki och andningsyoga. Den ska dessutom bli till video, så jag laddar för en inspelning på en vacker plats under en ljuvlig sommardag (det jag gjorde idag var att spela in speakerrösten). Motståndet har varit stort även till att så framför kameran, men nu börjar jag äntligen känna mig bekväm även där. Hurra! Övning ger färdighet!  

Brukar du använda köket till andra saker än matlagning?

UPPDATERING! Just denna inspelning kommer inte att användas. Ibland behöver man göra vissa saker för att klargöra idéer och känna efter. Men det handlar om utkast. Inte slutproduktion….

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x