Sök

Kan man skicka Reiki utan tillåtelse?

Det är många som får lära sig att de att de inte får skicka Reiki till personer utan deras tillstånd. Men det är faktiskt så att du inte kan skicka Reiki till personer som inte vill ha energi.

Med detta sagt kan jag erkänna att jag skickar Reiki till hur många människor som helst som inte bett om Reiki. Jag ber om Reiki till tiggaren utanför Ica. Jag ber om Reiki till mina vänner när de har det svårt. Jag ber till och med om Reiki på de mina vänners närhet som har det svårt. Och jag skickar Reiki på mina samarbetspartners arbete. Till och med på mitt bostadsområde. Förutom på alla kunder som behöver extra stöd just nu. Förstås.

Att skicka Reiki gör att människor omges av kärlek, men det betyder inte att mottagaren tar emot

När jag skickar Reiki är jag fullt medveten om att kan skicka hur mycket som helst, utan att mottagaren tar emot minsta lilla mängd. Om jag är alltför intensiv kan jag till och med irritera människor, trots att jag egentligen bara vill väl. Du har säkert känt det någon gång själv. Det är som om någon tittar väldigt intensivt på dig. Och du känner dig inte alls sedd med kärlek och villkorslös. Istället undrar du: ”Vad vill du?!”

Jag skickar Reiki för att jag vill att människor ska vara omgivna av kärleksfull energi. Detta gäller oavsett om de väljer att ta emot av energin eller inte. Jag ger kärlek villkorslöst, för jag vill vara en medmänniska för alla människor i min omgivning. Oavsett vad de skickar ut. (Fast det är klart, ibland får jag kämpa för det, vissa gör det svårt att visa omtänksamhet)

Vi kan vara omgivna av kärlek, men ändå inte ta emot av den. Detta sker när vi har ett motstånd.

Människor som sprider ilska ber aldrig om tillåtelse

Det är inte helt enkelt att hitta en nivå där man ser på människor med villkorslös kärlek och endast vill deras allra bästa utifrån deras högre jag. Jag tycker faktiskt att det är lite märkligt att de som vill gott för sina medmänniskor ska behöva be om tillåtelse?! De som gör motsatsen ber aldrig om tillåtelse. Jag har aldrig hört någon som kontaktar en annan och frågar: ”Får jag tänka på dig på ett negativt sätt?” En arg person tycker att det är deras mänskliga rättighet att skrika, håna eller kränka. Så varför ska de som vill sprida omsorg och kärlek behöva be om tillåtelse?

Så visst kan du skicka Reiki utan deras tillåtelse…

När vi öppnar vårt inre motstånd och tar emot av energin kommer vi också att uppfyllas av den. Detta sker när en person VILL HA energi.

När någon vill ta emot helande, då går det fram mer än hundra gånger mer energi

Ur behandlingssynpunkt fungerar inte ”Att skicka Reiki till personer som är ovetandes”. Om jag skickar till någon som inte vet att jag skickar, då kanske de tar emot 0 – 0,5% av energin. När någon vill ha energi, och är beredd, så går det fram nästintill 100% av Reikienergin. Skillnaden i den mängd som går fram är alltså över hundra gånger mer, när en person faktiskt vill ha energin.

Det är därför som jag alltid bokar tid med de kunder som vill ha distansskick. Det är ju mycket bättre att de får ligga ned och ta emot, hellre än att energin studsar av för de är fullt upptagna med något annat?

En annan märklig sak är att det går fram betydligt mer mängd energi när någon betalar för skicket? Varför tror du att det är så?

För mig är det stor skillnad mellan:

  • Att ge villkorslös energi till de som behöver den (vilket jag gör hundratals gånger varje dag)

Och

  • Skicka Reiki i boost eller behandlingssyfte

Har du känt någon skillnad när någon vill ha Reiki eller inte?

För dig som har konto i Reikiportalen

Distansreiki-skick i Reikiportalen:

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Läs: Kan man skicka Reiki utan tillåtelse? > […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x