Sök

Ett kärt återseende

”Hej. Ville bara höra om du ville skriva mer?”

Förfrågan kom ifrån en företagsportal där man samlat entreprenöriella klokheter.

Grejen är att detta var FÖRSTA stället jag skrev artiklar för. Innan jag blev krönikör. Innan jag blev redaktör för artikelserien Driva eget Reikiföretag som ges ut i Reikiförbundet. Innan jag skrev min första artikel som byggde på intervju… (Det är bara 2,5 år sedan jag fick första artikeln publicerad, det har hänt supermycket skrivarmässigt på relativt kort tid).

Det var här som självförtroendet växte.

Ideen kom från Bschool där jag fick i uppgift att kroka arm med förebilder och personer som jag gärna ville förknippas med.

Jag tycker att jag och det jag gör hör hemma i företagsvärlden.

”Utgå alltid ifrån värde” sa Marie Forleo. Fundera över vad de behöver och ge dem det.

Jag ville gärna finnas med i sammanhanget för företagande.se

Men vad är värde? Hur ska jag ge dem värde?

Och oj vad jag funderade!

Skrev.

Kasserade.

Skrev igen.

Skickade in.

Och blev antagen på första försöket!

Sedan blev det 6 artiklar till.

Sedan kom Corona. Jag prioriterade annat… Entreprenörsartiklarna glömdes bort.

Tills mailet kom och jag blev tillfrågad att skriva igen!

Och jag blev så glad!!! (Ett tecken om något)

I morgon (!!!) ska jag hålla en föreläsning, så jag kan skriva en artikel från mitt manus medan jag förbereder mig… Vilket för mig knappt innebär något extrajobb alls… (byter också roll inom BNI, blir informatör och sitter i teamledningen istället för att vara utbildningsansvarig, kan vara kul att få fortsätta med ”utbildningsansvaret” i denna nygamla form).

Så spännande. Och roligt.

Jiss vad det är kul att bli tillfrågad…

En härlig påminnelse om att våra fråga! Någon kanske blir JÄTTEGLAD!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] när jag blev tillfrågad att ”komma tillbaka” och skriva artiklar mindes jag hur min skrivarresa började för bara 2,5 år […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x