Sök

En sann historia om Pia som följde sitt hjärta, och är anställd av sjukhus för att ge Reiki

Då och då hör vi historier om hur ”livet öppnar dörrar” som inte fanns där förut. Tack vare tips kom jag i kontakt med en kvinna som gör något som många tror är omöjligt.

Det finns så många sidohistorier i denna historia att det spritter i hela kroppen. Mellan raderna kan man utläsa att det inte var helt enkelt. Historien är skriven till Förenade Reikiförbundet i Sverige och dess medlemmar vill veta att det ens är möjligt att vara heltidsanställd och arbeta med Reiki inom vården. Dessutom är de nyfikna på hur en vanlig dag ser ut.

Kvinna som går mot regnnågen

Där finns kanske inte nyfikenheten på attraktionslagen, och vinklingen i att Pia hade en dröm – att ha ett heltidsjobb med att ge Reiki på hälsoklinik – men hon var så orolig för språkbarriären att hon inte ens sökte. OCH ÄNDÅ hittade livet ett sätt att ge henne det hon önskade! Hon behövde ”bara” lite tid att lära sig språket först… Livet hjälpte henne att komma över motståndet för att kunna få det hon längtade efter.

På samma sätt fördjupar vi oss inte heller i det mod som krävs för att sälja sin etablerade firma och flytta till ett annat land. Även om det är för kärleken (och kärleken är en barndomskamrat). Men modet finns där också. Mellan raderna.

En längtan.

Modet att följa hjärtats röst.

Tålamod, allt visar sig inte den första dagen…

Och vips har en det visat sig en dörr som aldrig funnits där förut.

Kort sagt, en fantastisk historia

Som du kan ta del av här >

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x