Sök

De ringde från Aftonbladet

Precis när jag satt med förberedelserna för årets adventskalender ringde en säljare från Aftonbladet. Han sa saker som fick mig att häpna. Hur visste du det?

Han berättade att han hade hittat mig på Bokadirekt och känt att det här är en tjej som har något att bidra med. (Säljteknik förstås, men ändå lite smickrande må jag erkänna).

”Råkar just du ha några goda tips med hur man hanterar stress inför jul?”

Ja, men det råkar jag ju ha?

Jag brukar vara lite restriktiv och själv vilja ta ut den riktning jag vill gå. Samtidigt är jag ju en förespråkare av att låta livet visa vägen. Om livet skickar dig saker som matchar det du längtar efter så ska du ju tacka ja. Så jag sa ja.

Hitta rätt text

Sedan kom nästa utmaning. Vad skulle jag skriva? Generella stresshanteringsråd funkar förstås, men är inte grejen att lyfta fram just Reikin?

Allt fler börjar känna till att Reikin finns, det är stor skillnad från när jag själv började. Men hur långt kan man ta det i en text? För texten ska ju vara något som ger omedelbart nytta + visar skillnaden mot exempelvis mindfuless + helst även visar att Reikiportalen något nytt även i branchen… Och dessutom behöver jag inte nå ut till 4 miljoner läsare, utan vill att just de som skulle ha nytta av portalen hittar den. Snacka om att vilja för mycket!

När korrekturet kom blev jag superglad! Rubrik + bild + logga säger allt! Let’t not over do it!

PUH! Nu är det officiellt!

Men det unika värdet finns väl framförallt i adventskalendern? Och den hittar du här:

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x