Sök

Bli av med energitjuvar – genom din aura!

När jag började med Reiki arbetade jag extra i en butik. Det var här jag upptäckte hur auran skyddar oss.

När du arbetar i butik är det ditt jobb att vara glad och trevlig, mot alla. Hela dagarna. Detta är något som passat mig. Jag tycker det är härligt att möta människor och småprata lite.

Men det finns dagar när man inte är lika pigg och glad… Och då blev situationen en helt annan.

Det var min chef som upptäckte sambandet först.

”Jag begriper det inte, men alla dagar när jag inte har ork kommer alla jobbiga kunder. Det är som de sitter hemma och känner: ”Idag orkar hon inte med mig! Jag tror det är en bra dag för ett besök!”

Mestadels var vi två som jobbade, så vi hjälpte varandra genom att ta hand om ”den andras jobbiga kunder”, så de flesta gånger gick det hur bra som helst. Men det fanns förstås stunder…

Bra dagar lyste de jobbiga kunderna med sin frånvaro

Jag fascinerades över fenomenet. De dagar jag kände mig stark och upplyft såg jag verkligen fram emot att ta emot de besvärliga kunderna och ge dem den bästa möjliga service, men dessa dagar lyste de med sin frånvaro. Kunderna som besökte butiken var glada, omtänksamma och energigivande. Kundklientelet skilde sig påtagligt åt de dagar jag hade gott om energi och när jag hade lite energi.

De dagar jag gick pigg till jobbet kom jag hem pigg. De dagar jag gick trött till jobbet kom jag hem som en urvriden disktrasa.

Fördröjning

När du jobbar i butik och enbart har dropin är fenomenet med dåliga dagar omedelbart. Har du en dålig dag märker du effekten samma dag!

Men om du jobbar i reception (det arbete jag hade efter jag arbetade i butiken) blir effekten en annan.

När du gör ett jobb idag (bokar in kunden) och besöket sker en annan dag blir inte effekten av den dåliga dagen här och nu, den har en fördröjning. Det kom dagar där både jag och min andra chef hade riktigt bra dagar, men det var märkliga dubbelbokningar och missar? Det visade sig förstås att jag hade gjort alla bokningar till denna dag från mina dåliga dagar.

Hörde en kiropraktor som sa något liknande: ”Har du en dålig dag ser du effekten av den om tre veckor.”

Motverka dåliga dagar

Hur ska du då göra för att motverka dåliga dagar? I den andliga världen är det norm att visualisera ett skydd, att man befinner sig i ett guldägg. Om detta fungerar för dig. Vänligen sluta läsa nu! Då har du fått den information från detta inlägg som du behöver.

För mig fungerade aldrig det där guldägget! Jag testade hur många gånger, varianter och färger som helst! Jag testade till och med spegelaura, som speglade tillbaka andras energi, och osynlighetsmantlar.

Så fort jag stod inför någon som brukade tömma min energi försvann energin i alla fall, och som den inbitna lyssnare jag är så lyssnade jag till vad de sa istället för att tänka på guldägget.

Vill du veta varför jag aldrig fick skyddshinnan att fungera?

Attraktionslagen gör att lika attraherar lika. Känslostormar i mig gör att jag attraherar andra personer med känslostormar.

Attraktionslagen

Hur kommer det sig att personer kunde sitta hemma vid sitt köksbord och känna ”hon måste ha en dålig dag, det är bäst att jag besöker butiken?” Det har något med attraktionslagen att göra. Man dras till de energier som man vill vara i. Jag skickade alltså ut någon slags energi som de jobbiga kunderna nappade på. När jag mådde dåligt kände de igen sig…

Genom att visualisera en skyddsaura fick jag visserligen ett skydd, och på sitt sätt så fungerade den. Men jag attraherade ju fortfarande saker som jag behövde skydda mig mot?! Det var som att ta med sig skölden i kamp, för att se hur länge jag orkade hålla den kvar. Sällan orkade jag hålla den uppe mer i någon timme…

Att lägga på en skyddsaura när känslostormarna rasar hjälper litegrann, men det förhindrar inte att situationen uppstår.

Lösningen

Lösningen var i en kombination av att först fylla på med energi (och därmed byta vibration) och därefter lägga på skyddsauran! Då fungerade skyddsauran som ett sätt att hålla kvar den goa känslan.

Genom att först återställa energin på insidan – och sedan lägga på en skyddshinna – förändrar du din attraktionskraft. Energitjuvar lyser med sin frånvaro. Därför: FYLL ALLTID UPP MED ENERGI FÖRST! – Lägg på skyddshinna efteråt!

TIPSET! Alltid på en dålig dag:

Om du vaknar och känner att du har en dålig dag, fyll på med energi så fort som möjligt! Helst innan du gått upp ur sängen. Överansträng dig inte. Ta fler pauser (än vanligt) under dagen.

Ta gärna hjälp av Guidad Reiki på Reikiportalen.

frihet

VINN ETT ÅRSKONTO PÅ REIKIPORTALEN!

Bli av med energitjuvar!

Tävla genom att testa den Guidade Reikin Aktivera ditt auraskydd 15 min på Reikiportalen. Hashtagga #reikiportalen.

Vinnaren dras 18:e nov.

Lycka till!

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x