Sök

Bistår med återuppbyggnaden

Vid din sida när du bygger upp ditt liv med sådant som du älskar, uppskattar och ger dig mening.

I tarotleken finns det ett kort som heter tornet. Kortet är ofta kraftfullt illustrerat med tegelstenar som rasar och personer som faller.

Symboliken är att det gamla måste rivas innan det nya kan komma fram. Det går inte att bygga vidare på en defekt grund.

Det går inte att bygga vidare från en defekt grund. Ibland behöver vi rasera allt, så vi kan börja från början.

Själva raset är förstås ingen höjdare. Då gäller det att hålla lugnet, låta saker falla och hålla sig ur vägen.

Men återuppbyggnaden är spännande! Här börjar man inte från början, istället är man berikad av tidigare erfarenheter. Man vet vad man vill ha, och man vet vad man vill bygga bort. Här kan vi skapa den nya världen. Det är här som Fågel Fenix reser sig ur askan…

Det är en befrielse att lämna det gamla bakom sig och börja om… Eller att plocka russinen ur kakan som vi säger lite mer odramatiskt 😉

Bygga det nya

Här på Inner Peace by Känsla vill vi göra livet enklare och mer förutsägbart för den som medvetet vill skapa sitt eget liv.

Vi välkomnar den som bygger sitt vuxenliv för första gången. Liksom den som redan byggt sitt liv men nu vill göra förbättringar. Vi utgår ifrån att alla vill vara entreprenörer på något sätt – vilket innebär att se mellanrummen och aktivt skapa det som saknas – men det innebär inte att alla kommer att vilja skriva entreprenör som titel på visitkortet. Personer som har vilja, energi och kunskap kommer alltid hamna på de platser där de kan göra som störst nytta.

Däremot är vi inga företagsutvecklare som utgår ifrån gängse norm. Tvärt om. Här bistår vi med sådant som ingen berättat förut – hemligheter som gör hela skillnaden! Här får du veta varför vissa verkar ha sådan flyt och framgång, och hur du kan få detsamma. Vart och ett av artiklarna här kan öppna nya dörrar.

Se det som är dolt för blotta ögat

Vi utgår ifrån den ”osynliga” kraften livsenergi. Här hjälper vi dig att se det som är dolt för blotta ögat, men som påverkar allt levande.

Och det stannar inte ens upp där…

Ibland kan förutsättningarna kännas orättvisa. Det kan kännas som man får ”slask i given” och att allt redan är kört…

Men så finns det den där grejen med Reiki….

Ja, det låter supermärkligt, men det GÅR FAKTISKT att höja energin så att kärleken förstärks och det smärtsamma, begränsande faller bort.  Det går att läka mer än vad man tror, och därefter visar sig vägar som inte fanns förut.

Men ta inte vårt ord för det hela (det låter givetvis alldeles för märkligt för att kunna vara sant).

Testa själv. Testa i det lilla. Lär dig nya färdigheter och se vad som förändras…

Du har hittat hit av en anledning.

Det är din tur nu.

Inner Peace by Känsla drivs av Civilekonomen och Reikiterapeuten Anna-Sofia Giese Vesterlund som drivit företag sedan 2005. Till sin hjälp har hon fördjupat sig i hundratals studier av de mest framgångsrika. Det som står på denna sida är sådant som hon sett med egna ögon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x