Sök

Hur hänger healing & entreprenörskap ihop?

Det är många som frågat, men det är inte så stor skillnad egentligen. Kopplingen är både uppenbar och betydelsefull.

Det är många som frågar sig om kopplingen mellan healing och entreprenörskap. Varför håller en civilekonom på med healing?

För grundaren Anna-Sofia Giese Vesterlund är svaret logiskt.

Helande handlar om läkning och återställa sig till den man innerst inne är.

Entreprenörskap handlar om att medvetet skapa det man längtar efter.

Dessa hänger ihop. För att kunna göra det ena behöver man det andra…

break trough wall
Du behöver inte bära (din eller andras) tunga energi. Faktum är att allt blir bättre (till och med relationen med den som gav dig den tunga energin) om du unnar dig att vältra dig i ljuvliga känslor istället.
Unna dig att må bra – det kommer att positivt påverka alla områden av ditt liv!

Naturligt att vilja, och kunna, skapa

Det som gör människorasen unik är vår förmåga att skapa. Förmågan är så stark att motstånd till att skapa (chock och trauman, rädslor, skuld och skam) ger blockeringar som hämmar livskraften.

När vi tappar vår kraft upptäcker vi hur mycket den alltid hjälpt oss… Skillnaden när vi är i kontakt med oss själv, gentemot när vi inte är det, är så stor att vi nästan blir två skilda personer!

Varje känsla, tanke, ord och handling skiljer sig åt om vi är i oss själv (avslappnade och harmoniska) gentemot om vi slocknat och tappat all kontakt med vårt högre jag.

När vi läker kommer livskraften tillbaka, och då gäller det att ta den tillvara…

Se det som är dolt för blotta ögat

Här på Inner Peace by Känsla hjälper vi dig att se det som är dolt för blotta ögat så du kan lära dig att leva ditt liv i medvind istället för motvind.

Dessutom lägger vi till den högfrekventa livsenergin Reiki – som förändrar spelreglerna då den löser upp tung energi och återskapar det fria flödet.

Det låter kanske lite mäktigt och märkvärdigt, men du behöver inte tro på det.

Ta del av det som intresserar dig just nu. Låt det landa. Se vilka nya dörrar som öppnas.

Du varken ska, eller behöver, övertyga dig om någonting. Vetskapen kommer först när du ser det med dina egna ögon. Och det är först då det blir riktigt roligt…Det är okej att vara skeptisk, ifrågasättande och tvivlande. Så var det definitivt för Anna-Sofia också när hon började! Hon kallade sig till och med Skeptikern som upptäckte helandet.

Välkommen, vad är du nyfiken på idag?

PS! Inner Peace är utbildningscentrat och Reikiportalen är platsen för glada hejjarop och Reiki. Gilla båda! Och ha roligt när hjärtat börjar sjunga.

Tinar upp frysta energikroppar

Nu finns det en guidad Reiki som är speciellt framtagen för att tina upp frysta energikroppar! Till skillnad från den Känslomässiga storstädningen (som är till för att guida en genom alla lager av tankar och känslor) består denna guidning av mängder av kraftfulla reningar! Finns med guidning för den som vill veta var energin riktas, men finns även i en tyst guidning där man framförallt bara hör musiken.

Återställning efter smällar, chock & efter operation
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x