Sök

3 sätt som blockeringar (i dina chakran) ställer till det för dig

Ett energisystem med fritt flöde skapar hälsa och välmående i alla områden av ditt liv. Blockeringar gör att du kommer in i överlevnadsläge.

Med blockerade chakran (stängt eller begränsat energisystem) kommer vi att överleva. Men vi kommer inte att leva ett känslorikt, givande och inspirerande liv. Att öppna chakrorna är ett privilegium som vi kan göra när vi befinner oss på en trygg plattform. Något vi längtar efter när vi fått det första viktiga steget i Maslows behovshierarki tillfredsställt. Välfungerande chakror sprider hälsa och vitalitet genom både känslokropp och fysisk kropp. Chakrorna påverkar alla områden av ditt liv.

blockerat chakra
Energin börjar i rotchakrat (svanskotan) och flödar upp genom alla chakran. Ett blockerat sacralchakra (nr2) gör att energin stannar av till alla övre chakran, alltså 3, 4, 5, 6 & 7)

Vad är ett blockerat chakra?

När ett chakra är blockerat betyder det att energin inte längre flödar i chakrat. Det är en slags låsning. Energin kommer hit, men inte längre.

Vad får chakrat att blockeras?

Stress, press och prestation får chakrat att stänga sig. Det är som andningen. Ju mer stressad vi är, desto mindre syre får vi i oss vilket gör att vår prestationsförmåga minskar. Genom att slappna av, även i stressande situationer, får vi mer syre och presterar bättre. Även med chakrona vill vi slappna av och komma in i ett accepterande och tillåtande känslotillstånd.

Blockeringar sprider sig

Ju snabbare du fångar upp en blockering och återställer det fria flödet (ett fritt flöde innebär att du har tillgång till all din potential och kroppens självläkande förmågor är fullt aktiverade) desto bättre. Indirekt betyder nämligen en blockering att det snart blir följdverkan till andra chakran. Blockeringen blir en slags vägspärr som förhindrar att energin kan ta sig vidare. Har energin börjat stanna av är det bara en tidsfråga innan det stannar av även på fler ställen.

break trough wall
Det känns skönt, lätt och fritt att öppna sina blockeringar.

3 sätt som blockeringar (i dina chakran) ställer till det för dig

  • Du känner dig avdomnad och hård, livet blir inte roligt.
  • Din hälsa försämras.
  • Negativa spiraler sätts igång. Om du har en blockering är det en tidsfråga innan det blir blockeringar även på andra ställen.
Ett öppet energisystem har energi i alla chakror.

Vet du skillnaden mellan 7 & 12 chakror?>

Öppna chakrat

Ett chakra behöver avslappning för att öppna sig igen. Du kan ge dig Reiki eller göra avslappnande yoga- och avslappningsrörelser. Du kan även använda dig av kristaller.

3 anledningar att aktivera ditt chakrasystem >

Med ett konto i Reikiportalen kan du göra en chakrabalansering som återställer energiflödet i kontot. Du kan också göra Klipp energiband med (hjälp av) ärkeängel Michael. Även Känslomässig storstädning (i den kostnadsfria zonen) fungerar!

Lös upp blockeringar i hörseln >

Du kan även vara med i Reikiboosten – Chakra-aktivering där du får 3 st distansreikiskick under en vecka.

Passar det dig att vara med kl 20 i morgon tisdag?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2023. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x