Sök

Varför Angelic Reiki vill att du ska se saker som perfekt helade

Brukar du få inre bilder när du ger Reiki? Visste du att du kan använda dessa bilder för att förstärka helandet?

I Angelic Reikis kursbok finns ett avsnitt som handlar om att se saker som perfekta och fulländade när vi ger Reiki. Avsnitten återfinns i sidorna som handlar om helande på distans.  

Utdrag ur kursboken:

Om strålen (reikistrålen av vitt ljus) styrs till ett område på den fysiska kroppen, ”se” då det området som det vore fullständigt helt och perfekt på alla sätt. Man behöver ha viss grundkunskap i anatomi och fysiologi så att kroppsdelen kan visualiseras i sin perfektion. Om det känns som ett chakra är i behov av helande, ”se” då chakrats specifika färg, ljus och perfekt energimässigt balanserat.”

Varför står det så?

När vi ger Reiki sker två saker:

  1. Vi kopplas upp mot energivärlden och vårt högre jag. Detta gör att vi får överblick och kunskap som vi normalt inte har tillgång till. Vi vet och känner mer.
  2. Vi kan lättare observera var energiflödet stannat av, och var blockeringarna ligger.

Men varför säger Angelic Reiki att vi inte ska fastna i var energiflödet stannat av, utan visualisera att vi ser kroppen utan blockeringar?

Det handlar om attraktionslagen och att föra in energin av lösningen.

Plötsligt var svaret så enkelt

Första gången jag observerade hjälp på energiplan var i klassrummet i gymnasiet under en mattelektion. Alltså inte i något andligt sammanhang alls…

Jag hade kört fast med ett tal, och räckte upp handen för att få hjälp av läraren. Under tiden jag väntade fortsatte jag försöka, det gick sisådär. Men i samma stund som läraren ställde sig bakom mig kom svaret. Det var supertydligt. Läraren behövde inte ens säga någonting, det räckte med hennes närvaro för att ge lösningen.

Samma sak hade hänt många gånger tidigare. Det räckte med att läraren stod intill för att svaret skulle visa sig.

Denna gång såg jag även en inre bild av det som hände. Jag såg lärarens aura expandera och täcka in även mig.

Det verkade som om all lärarens kunskap fanns i auran, och när jag befann mig i auran fick även jag del av hennes kunskap.

När läraren kom fysiskt nära kom jag in i hennes aura och fick ta del av hennes kunskap.

Det är så änglarna hjälper oss

När jag började med Angelic Reiki kom samma inre bild tillbaka. Änglarna hjälper ju oss på samma sätt! De bistår med sin energi, vilket väcker något i oss, och gör att vi lättare får de svar vi söker.

Samma sak händer när vi ser en kropp som perfekt helad

När vi ser en kropp, eller en person, som fulländad och komplett förstärker vi det fulländade och kompletta.

Om vi istället ser utmaningar, blockeringar och avsaknad av kraft förstärker vi dessa.

Det är mycket lättare att känna sig trygg och stark när andra ser oss som trygga och starka, än att försöka bevisa att vi är trygg och stark när någon annan ser oss som liten och okunnig.

Det är därför som Angelic Reiki vill att vi ska visualisera det perfekta och kompletta. Vi vill se det friska, inte sjukdomen. När vi ser det friska förstärker vi helandet.

Vad göra när vi ser sjukdom och problem?

Men vad ska man då göra när man tittar på en person och ser problem, sjukdom och stagnerad energi?

När en blockering visar sig, stanna inte upp i blockeringen. Lek med tanken. Visualisera hur det tunga och begränsande löses upp.

Låter detta besvärligt så har jag goda nyheter. Du behöver inte hålla på och visualisera och ha dig (den här informationen är framförallt till de som redan ser inre bilder och undrar vad de ska göra av dem).

Det enklaste – och mest funktionella sättet är att bjuda in det mest perfekta helandet just nu.  Detta bjuder in de mest perfekta energierna och sätter mottagaren i kontakt med sitt eget högre jag. Det är därför som Angelic Reiki helst inte vill att man ska göra läsningar eller tolka energierna som kommer till en.

Öka gärna helandet i de områden där flödet stannat av

Gör gärna extra Reikiskick på de områden där energin fastnat. Känner du att det finns problem i ett fysiskt område, rikta extra energi till detta område och visualisera hur området blir perfekt helat. Känner du att det finns problem i relationerna runtomkring, visualisera hur var och en av personerna kommer i kontakt med sitt eget högre jag så att win-win-situationer kan visa sig.

Och känns allt detta för stort och omfattande: Kom ihåg att grunden alltid är att skicka vitt ljus. Du behöver aldrig gå in i någonting annat. Bara se hur det du skickar Reiki till översköljs av vitt ljus så är du i mål.

Har denna text hjälpt dig? Berätta.

Och ja, du får dela texten =)

Anna-Sofia Giese Vesterlund
3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x