Sök

2 tillfällen när du INTE ska se inre bilder!

Ser du inte några inre bilder när du får Reiki? Detta är en fördel. Det finns nämligen 2 tillfällen när du INTE  ska se inre bilder.

”Ser du något?”

”Varför ser inte jag något?”

Att se inre bilder när man ger Reiki kan vara en laddad fråga. Många fascineras över att vissa verkar se hur mycket som helst…

Men det finns en anledning till att 95% av alla tillfällen som jag är i Reikienergi är tillfällen när jag INTE ser några inre bilder.

Det finns nämligen två tillfällen när inre bilder riskerar att ställa till det för dig! Ditt helande ökar därför du INTE får se dem! I Angelic Reiki får du till och med lära dig att du inte ska se inre bilder –av dessa anledningar!

ANLEDNING 1 – Minnet av jobbiga situationer gör dig spänd

Tänk på en situation som var jobbig. Det kan ha varit en situation som var traumatiserande eller pinsam. Vad händer i din kropp när du tänker tanken? Troligen blir du spänd. Axlarna åker upp. Du får lite ont i magen, kanske även ont i bröstet.

Reikienergin vill ge dig en fullständig avslappning.

Tror du att energin:

1. Först gör dig spänd som en fiolsträng, för att sedan hjälpa dig att slappna av.

Eller

2. Undviker att göra dig mer spänd, och gör allt i sin makt för att få dig att slappna av.

Visst känns det andra alternativet betydligt rimligare? Varför förvärra situationen innan du får hjälp? Det är bättre att ge dig hjälp på en gång. Därför slipper du gå tillbaka till det jobbiga. Du får de bra grejerna direkt!

Du slipper de
Du slipper se de inre bilder som bara hade gjort dig upprörd.

Du får se jobbiga minnen först när du kan hantera dem

För att du ska kunna gå in i ett jobbigt minne och se situationen med ett annat ljus behöver du kunna uppleva situationen utan att reagera känslomässigt. Detta innebär att den känslomässiga laddningen behöver ha upphört innan du kan gå tillbaka till situationen. Reikienergi löser upp känsloladdningar.

Förstå för att släppa taget

Många gånger behöver du ÄVEN få intellektuell förståelse för att kunna släppa taget om något jobbigt en gång för alla. Det räcker inte bara med att lösa upp det laddade. Du behöver också förstå orsak och verkan. Detta innebär att du kan behöva flera olika ledtrådar innan insikterna kommer. Allt sker i gudomlig timing. Till dess hjälper Reikienergin dig att lösa upp känsloladdningen en gång för alla.

OBS! Detta betyder indirekt att vi är redo för allt som bubblar upp. Hade vi inte varit redo hade det inte kommit.

Du får inte se inre bilder om du ännu inte förstår dess genialitet.
Du får inte se inre bilder om du ännu inte förstår dess genialitet.

ANLEDNING 2 – Du hade kunnat tacka nej

Den andra anledningen till att vi inte ska se inre bilder är att vi inte är redo att se dem – än.

Livet vill ge oss det vi innerst inne längtar efter. Livet har alltid en plan som leder oss från den plats vi befinner oss nu till den plats som kan ge oss det vi vill ha.

Problemet är att vi inte alltid förstår planens genialitet. Vi förstår inte hur det ena kan ge det andra, som ger det tredje, vilket skapar det fjärde och att vi sedan kommer att få det. Om vi skulle få se vad vi egentligen kommer att få är sannolikheten stort att vi tackar nej till det – därför vi inte förstår hur lätt, självklart och naturligt det kommer att kännas när vi får det – långt senare, i gudomlig timing.

I energin kan nya frön komma till dig. Men bara sådana som har en högfrekvent vibration och sätter dig samman med ditt högre jag.

Energin sår frön

När vi är i helande energi kan det komma ”frön” vilka är grunden för att vi ska komma dit vi vill komma. I Angelic-initieringen (den man gör på kurs) säger man bland annat: Förse oss med energierna som Nåd. Tro. Hopp. Frid. Renhet. Frihet. Klarhet. Harmoni. I den klassiska Reikin sker samma sak, men då namnger man inte det som kommer till en på samma sätt.

Vad skulle komma till dig om frön av nåd, tro, hopp, frid, renhet, frihet, klarhet och harmoni börjar spira på din energikropp? Hur länge tror du det tar innan du känner skillnad?

Hur lång tid tar det innan du får skörda när du sår ett frö?

Energin gör att endast bra saker kan komma till oss

Höga, helande energier har en fantastisk funktion. De attraherar lika. När vi är i helandeenergier kan endast bra energier komma till oss. Vi aktiverar sådant som ger oss glädje och väcker vår inre geist. Vi känner tacksamhet, avslappning och inspiration.

Att jämföra när vi befinner oss på platser utan höga energier. Då kan vad som helst komma till oss. Då kan vi få in sådant som ger oss glädje, men vi kan också få in energier som sorg, besvikelse, skuld, skam och ångest.

Ju oftare vi befinner oss i höga energier, desto lättare blir det för bra saker att komma till oss. Och de kommer, även om vi inte ser dem på en gång.

Om universum låter dig vänta är det för att det är på väg något som är bättre än vad du vågat drömma om.

Låter universum dig vänta...

Det finns alltså 2 mycket viktiga anledningar till att du inte ser några inre bilder när du får, eller ger, Reiki. Det är för att energin löser upp sådant som du inte orkar tänka på och aktiverar sådant som är bättre än vad du kunnat drömma om.

För egen del är ungefär 95% av all tid som jag är i energierna ljuvlig stillhet – utan några inre bilder alls!

Det som är viktigt kommer alltid till mig. Vid något tillfälle. Ofta i ett sammanhang som gör att jag begriper vad det handlar om. Alltså inte alls under tiden jag är i energi…

Vill du kliva in i höga energier redan idag och testa själv?

Gör den Känslomässiga storstädningen. Njut av den härliga känslan som får dig go och avslappnad.

Tips! Prenumerera på Söndags-Reiki, få klarhet varje vecka. Länk längre ned på sidan.

4 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi
Heidi
3 years ago

Väldigt avslappnande. Skön Musik!

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x