Sök

Ops?! Vad engagerad jag blev?!

Ibland händer något som får en att minnas vem man är, och vad man går i gång på. Jag går bevisligen i gång mer på 200 lådor med spännande material än en resa till ett semesterparadis.

Förmånen att följa en gigant

De första åren i mitt företagande/andliga resa fullständigt plöjde jag information om den alternativa världen. Det bottnade sig i att min chef sagt: ”Man måste kunna jobbet innan och utan för att tycka att det är riktigt roligt.” Saker hände som gjorde att jag fick detta påstående bekräftat, så detta mindset har jag tagit med mig i allt jag gjort. Så de första åren i mitt företagande läste jag ungefär 200 böcker från den alternativa världen. Bland annat läste jag ett antal böcker som handlade om UFO.

I Sverige har vi förmånen att ha en oerhört kunnig person gällande UFO. Clas Svahn är journalist i botten, och är en av våra ledande experter i området. Jag har läst flera av hans böcker.

Så dök han upp i mitt flöde på fb. Jag bad om att få bli hans vän, och han accepterade.

Han ja 😉

För mig var det en jättestor grej att få bli fb-vän med en gigant! Jag berättade förstås för min man.

Min man: ”Clas vem?”

Jag: ”Det är typ han som kommer med all information om UFO i Sverige, en ledande expert. Behöver man någon som uttalar sig i frågan så är det han man frågar.”

Min man: ”Jaha.”

Jag vet inte hur det gick till, men just då läste maken en artikel om UFO (har väl aldrig hänt förr). Längst ned tittade han vem som skrivit…

 ”Okej, förstår vad du pratar om.”

Några av böcker som Clas Svahn skrivit…

Samlar information som aldrig tidigare nått allmänhetens ögon

Just ju befinner sig Claes och hans vän på resa genom England och Skottland för att hämta litteratur till det stora arkivet. Det kommer troligen bli 200 (!!) lådor om UFO och mystiska oförklarliga händelser.

Och här upptäcker jag hur härligt märklig jag är.

Jag blir fullständigt hänförd! Dels över grejen, hur kom de på det hela? Var hämtar de all information? Vilket kontaktnät måste de inte ha?

Men också över allt som står i dessa böcker.

Jag hörde direkt av mig till Claes Svan. (Inget filter här inte)

Och när han svarade kände jag ivern och förväntan av att gå igenom alla dessa lådor. De hemliga historierna. Sammanhangen som kan visa sig. Och jag minns att jag gått i gång på den här energin många gånger tidigare. Det finns något liknande i Ebbe Schön (som samlade historier om sägen och naturväsen), Jörgen I Eriksson (schamanism och runor) och även lite av energin i Lars-Eric Uneståhl (mental träning och hypnos).  

Bilder från Clas Svahn fb och resan

Samlade historier

För egen del är jag inte inne i det här med UFOn, även om det är intressant. Men den entusiasm som väcks… Troligen är det det som är hela grejen!

Tänk att få ta del av innehållet i dessa 200 lådor! Själv hade jag förstås inte begripit ett smack om jag läst böckerna som finns i den, men tänk att få höra någon som är insatt i branschen sammanfatta och presentera sådant som kanske aldrig varit allmänt känt tidigare. Vilken guldskatt! Jag lade direkt en beställning på kommande bok (hoppas det blir flera böcker!!) Claes Svan skrattade förstås åt mig och min iver. Och det bjuder jag på! Älskar själv när kunder hör av sig och är ivriga och förväntansfulla.

Min egen favoritsemester

Det slår mig att jag så gärna hade velat göra något liknande. Hämta kunskap och presentera den för de som har nytta av den.

Faktum är att jag mycket hellre hade använt semestern till att resa runt och hämtat information på detta sätt (enkel standard, dammigt och mycket bärande) än att ligga på en strand och dricka drinkar. Det förstnämnda får mitt hjärta att slå av iver. Det andra får mig att ruttna av tristess.

Det är inte första gången jag går igång på just denna energi. Den har funnits med mig många gånger under årens lopp (men det var nog 15 år sedan jag kände den senast).

Det är fascinerande att jag så många gånger inspirerats av manliga journalister som fördjupat sig i ett område.

Uppdatera mina önskningar

Då denna starka längtan kom till mig idag tar jag vara på den. Parallellt med det jag skulle göra idag kommer jag därför att uppdatera mina önskningar.

Vad i denna energi är det jag vill ta vara på? Var hör jag hemma?

Jag går ju i gång på denna lite torra, intellektuella energi (dammiga böcker) – men jag har upptäckt att vi är ganska få som gör det. För att andra ska gå i gång på det hela (få en storsäljare) behöver jag lägga på historier och sådant som får själen att sjunga.

Och jag är kvinna, visserligen med många manliga drag. Men jag vill att kvinnligheten ska både synas och kännas i det jag gör.

Om man skulle ta drivkraften i dessa framgångsrika män och plantera den i en ung person idag, hur skulle den visa sig då? Vad är kvar? Vad har moderniserats?

Vad är guldkornen?

Frågorna bubblar!

Och det måste de få göra.

Jag tror det är nästa steg för mig i verksamheten som visar sig. Follow your Blizz! När det pirrar är det rätt!

Har du något märkligt som du går i gång på?

Skriv en kommentar och berätta!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x