Sök

Vad är Writing to heal?

Vill du höra vad du egentligen tycker och tänker? Det finns ett sätt att få klarhet i din egen känslostorm. Testa Writing to heal.

Writing to heal är ett sätt att höra din egen röst. Du lär dig varken skrivhantverk eller praktiska tekniker. Det viktiga är att få ingång inspirationen och få draghjälp till skrivandet.

Uttrycket Writing to heal kommer ifrån en bok som James Pennebacker skrivit. Han upptäckte att hans elever blev av med både trauma och saker skavde genom att skriva dagligen.

Att vara i helande energier är som att leva i ett lugn när allt annat är fullständigt kaos. Man bara vet att det kommer att bli bra till slut. Just nu håller jag på med ett för mig annorlunda och nytt sätt med helandet. Jag skriver. Jag anmälde mig till kursen writing to heal av Anna-Sofia Giese Vesterlund. Det är ett helt nytt sätt för mig att se mig själv andra och vad som är viktigt för mig just nu. Jag ser mönster och stigen som jag vandrar på. Ser det som skall komma upp rensas och ta tag i för att mitt helande ska bli så bra som möjligt. Mina förutsättningar för att fortsätta min väg.”
Stina Backebjörk
 – Stinasreiki healing >

Skriv 20 minuter om dagen i 14 dagar

Konceptet Writing to heal består av att du skriver på ett tema som är viktigt för dig under 20 minuter om dagen, ett par dagar i sträck. Från 4 dagar till 14 dagar. Detta kan du göra själv, närhelst du önskar. Det är ett fantastiskt verktyg.

Jag skriver ofta på egen hand, men det var en mycket intressant resa att bli guidad på detta vis i andra riktningar och med nya insikter som följd.
Birgitta Norberg Wallström Glittra

Håll texten privat

Detta är superviktigt! Det är faktiskt detta som gör hela skillnaden! Detta skapar den helande effekten!

Du måste hålla texten du skriver privat! INGEN Får läsa den! Om du absolut måste visa andra så BEHÖVER DU SKRIVA OM TEXTEN ORD FÖR ORD! Om du börjar skriva för en mottagare tappar du nämligen helandekraft. Läs mer här >

Utrusning

Dator eller papper och penna. Välj det format som du trivs bäst med! Du kan givetvis alternera mellan dagarna. Välj det du har lust med! Många kursdeltagare har en egen skrivbok (Book-of-magic) som de använder till kurser eller dagboksskivande.

Spara texterna?

Vad du gör av texterna är upp till dig. Själv brukar jag skriva i dator, skriva ut texterna och klistra in min book of magic. Du kan också spara dem i en pärm eller i din dator.

Tips! Beroende av storleken på din Book of magic kan du skriva ut texten med 4 sidor/per ark (liten bok) eller 2 sidor/ark (a5). Detta alternativ finns på de flesta skrivare. Jag brukar skriva texten i storlek 12 eller 13 men ändra till 16 strax innan jag skriver ut – så blir texten lagom stor i min Book of magic. Klipper och klistrar sedan med Karlssons. Testa dig fram till vad som funkar för dig.

Då och då kommer en kurs i Writing to heal.

Inspirationsmail

Själva ”kursen” består av ett inspirationsmail, en fråga, som du får skickad på mailen varje morgon. Denna ger dig draghjälp att fördjupa dig i frågor som är viktiga för dig. Du kommer att bli förvånad över hur mycket Writing to heal – hör din inre röst, ger dig.

Frågan kommer till dig redan kl 06:00 så att du har hela dagen på dig att skriva. Det är fördel om du går upp en halvtimme tidigare än resten av familjen så att du får skriva i lugn och ro. Frågan är till för att väcka din kreativitet och få igång ditt skrivflyt. (Frågan är förstås inbäddad i Reikienergi, så du kommer att bli både lugn och inspirerad samtidigt).

Syftet med frågorna är att rikta din energi till något som är viktigt för dig.

I vissa inlägg får du också Writing to heal frågor! När du skriver klargör du vad du själv tycker och tänker. Det är då du aktiverar frågorna. Vilket gör att du kommer till insikt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x