Sök

1 år sedan den Känslomässiga storstädningen lanserades på Youtube

17:e mars är det exakt ett år sedan den Känslomässiga storstädningen såg dagens ljus. Den premiärkördes på Youtube och blev en omedelbar succé.

Hur fick du idén?

Jag ville göra en guidning som visade vad Reikin gör och går ut på, med ett namn som sticker ut lite. När man söker efter den på Youtube kommer den upp bland all reklam för städfirmor.

Hör Anna-Sofia berätta om den Känslomässiga storstädningen och Reikiportalen.

Vad kände de som testade?

De gillar den! Och känner förvånansvärt mycket!

Här är några kommentarer:

Oj vad mycket känslor jag hade denna gång. Jag fick insikter Så bra att stanna upp ett tag och lyssna på sig själv! Tack!

Hej! Tack för denna fina stunden.Kändes som både Reiki behandling och djupt meditation.Pirrade i mina fötter i början.Tankana kom och gick men jag var så avslappnad och lungt.Var vaken men känndes som om jag sov..Härligt känsla.Känner mig piggare och gladare.Tusen tack

För mig mycket behaglig och avslappnande. Fick en del tankar också men inget som jag direkt vet vad de stod för. Som vanligt kände jag inte några sensationella känslor, men det var lugn och sövande för min del. Körde några gånger på repeat . Rekommenderas varmt

Jättebra! Jag blev kissnödig direkt när jag öppnade ögonen. Inte alls under den guidade reikin. Skämt och sido. Men jag upplevde den effektfull.

Happy meditate

Hur många har testat?

Nu, första året, är det över 11 000 visningar – eller nästan 9 000 timmar med Reiki!! De flesta lyssnar flera gånger.

Vad kom först? Idén till Reikiportalen eller idén till den Känslomässiga storstädningen?

Jag kan erkänna att Reikiportalen kom först. Det var inte en guidning som var grejen – utan många. Ett smörgåsbord av sköna upplevelser. Reikiportalen behövde ett flaggskepp. En ”prova på” som samtidigt förklarade hela grejen. Är fascinerad över hur bra den blev.

Varför heter den Känslomässig storstädning?

Målet var att ha en titel som berättade vad Reikin gör. Reikin gör mycket (så det är tur att det finns fler guidningar). Men just titeln Känslomässig storstädning är förvånansvärt förklarande. Det är lätt att förstå. Vad gör den? När behöver man den?

Guidad Reiki är lätt! Bara tryck på play!

Vilken är grejen med Guidad Reiki?

När jag lärde mig Reiki undrade jag framförallt: Funkar det verkligen? När jag fått detta bevisat bortom allt tvivel började jag se hur mångfacetterad Reikin var och hur mycket den kan hjälpa med! Jag skulle med lätthet kunna göra tusen olika guidningar och fortfarande inte få med allt. Genom dessa Guidningar blir det lättare för nybörjaren att se vad Reikin kan göra och hjälpa en med.

Göra mycket, eller regelbundet och mer sällan? Vad rekommenderar du?

Ofta söker man sig till Guidningen när det är mycket på insidan, och då vill man göra Guidningen ofta. Samtidigt är det de veckovisa användningarna som ger skillnad.

Denna rykande färska studie (på anhöriga som vårdar cancersjuka i hemmet) visar att Reiki har blodtryckssänkande funktion – både med omedelbara verkan och långsiktig verkan. Läs studien på Förenade Reikiförbundet i Sveriges hemsida.

Naturligtvis faller blodtrycket tillbaka lite mellan behandlingarna, men det är ändå intressant att se att effekten håller i sig. Till skillnad för den som inte får Reiki, utan ”bara” ligger och slappnar av under samma tid.

De gråa linjerna är de som fått fejk-reiki. Tillfälligt har deras kurvor gått ned när de slappnade av. Men lika snabbt var värdera uppe på samma nivåer igen. Med Reiki sjönk värderna gradvis, vilket gjorde påtaglig skillnad i slutet av den 6 veckor långa studien.

För att få Reiki regelbundet behöver du antingen:

1. Gå på regelbundna behandlingar

2. Lära dig Reiki och ge dig själv

3. Lyssna på guidningarna på Reikiportalen

Här genom Känsla.nu kan du få alla tre delarna.

Har du testat den Känslomässiga storstädningen?

Känslomässig storstädning på Reikiportalen
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x