Sök

Einstein sa att Intuitionen är en gåva

I helgen börjar sommarkursen Lär känna din intuition, vilken jag ser mycket framemot! Min styrka som lärare har alltid varit att fånga upp det som sker i rummet och ge svar som deltagarna längtar efter. Detta är genetiskt, lärargenen kommer ifrån min mamma. Hon var oerhört omtyckt av sina elever. Eleverna kom till och med fram till mig och min bror för att berätta hur bra lärare vår mamma var. Jag brukar säga att jag fick min lärarutbildning hemma vid köksbordet.

Pandemin har förstås ändrat förutsättningarna, och fått mig att kliva in i det digitala rummet (också). Där är allt helt annorlunda. Du sitter i din egen energi och känner inte in de andra i gruppen alls. Men när en dörr stängs öppnas en annan. Efter att fått träna och träna börjar jag nu komma in i det digitala formatet – jag blir dessutom än mer förtjust i det. Efter senaste kursföreläsningarna upptäckte jag att jag minsann kan ta in energin från gruppen på samma sätt som jag kan i det fysiska rummet! Och detta har öppnat dörrar!

Utbildning som fångar in energin i rummet

I kursen Lär känna din intuition kommer jag att bygga upp utbildningen på det sätt som jag älskar! Genom att svara på frågor, fånga upp trådar, göra läsningar och förstås lära ut HUR JAG GÖR DETTA!

Citatet från Albert Einstein har varit med mig sedan jag var liten! I filmen The Secret säger de ”Har du en gång sett det för din inre bild kan du skapa det i verkligheten” och jag tror att det är det som Einstein vill säga. Det går att göra förvånansvärt mycket. Men om vi inte har bilden framför oss över vad vi vill skapa – då kommer vi inte heller att göra det!

Intuitionen är mångfacetterad som spännande!

Många kopplar den samman med magkänsla. Andra med kreativitet. I den andliga världen pratar man om läsningar och tolka energier.

I denna sommarkurs kommer vi att prata om ALLT DETTA! Och lite till!

BOKA DIN PLATS

Välkommen!

Skulle du ha nytta av att ha större förståelse för din intuition?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x