Sök

Vad gör du just nu?

Platå efter utrensning. Tecken på att det nya är på väg. Öva nya färdigheter. Vila mycket. Just nu gör jag allt, och ingenting.

Just nu befinner jag mig på en platå. Jag har gått igenom en energihöjning (eller flera) genom kost och sellerijuice och vill gärna vila lite innan det är dags att ta nästa steg. Det jag dragit i gång behöver få sätta sig lite innan det är dags att göra fler förändringar.

I firman känns det också som en platå (på grund av att min energi varierar ordentligt när kroppen storstädar på insidan), men det är inte riktigt sant. Varje vecka händer flera bra saker som leder mig i den riktning jag längtar efter. Just nu håller jag på med innehållet till nästa 12 dagarsboost med Reikportalen. Temat denna gång är: Koll på läget, även i stressiga tider. Denna gång blir det färre klipp, och mer tid att känna efter… Känns fantastiskt att få dela med sig på detta sätt! När du prenumererar på Reikiportalens nyhetsbrev kommer all information där!

Nya, spännande saker har kommit till mig. Undrar vad dessa kommer att ge?

Bubblare

Det har också dykt upp en bubblare. Något oväntat, som jag inte riktigt har koll på vad jag ska göra utav det än. Jag har nämligen blivit delegat och representerar (tillsammans med min kollega) Sverige i den europeiska reikiunionen. Till veckan ska jag bland annat sitta med i ett möte som handlar om att legalisera alternativa behandlingsmetoder där flera etablerade forskare kommer att hålla kortföreläsningar på olika teman.  

Just nu sonderar jag terrängen i de här nya plattformarna. Har som personligt mål att lära känna de olika aktörerna och bli mer insatt i vem som forskar och i vilka områden de är verksamma (här kikar jag förstås bortom Reikin).

För att lättare komma in i det hela har jag börjat öva europeiska länder (haft pinsamt dålig koll på de baltiska länderna). Jag har också börjat öva mig på engelska.

Övar i färdigheter ger nycklar framöver

Det är lite så jag gör nu för tiden, jag övar mig i färdigheter som kan vara bra framöver. Byter vibration så att det nya kan komma till mig med lätthet.

Så njuter jag (mycket) över att större delen av denna utrensning börjar närma sig sitt slut. Det har varit en pärs. Men jag hade gjort det igen även om jag hade vetat hur kärvande det skulle bli. Jag förstår att jag väntat in perfekt timing innan jag skulle göra en sån grej. Och det var det.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x