Sök

Räknas Reiki som drog?

När man ser dig är du så glad. Det är ju så man undrar? Går hon på droger?

En dag träffade jag en tidigare klasskamrat. Han sa: ”Alltid när man ser dig är du så glad. Det är ju så man undrar. Går hon på droger?”

Orden medvetenhet gjorde något som jag aldrig hade tänkt på.

Kan Reiki räknas som drog? På sitt sätt borde den göra det. Reiki återskapar glädjen, framför allt de dåliga dagarna. Den stillar tankarna och visar mig vägen framåt.

Happy meditate

Har du sett en lycklig droganvändare?

Handen på hjärtat. Har du sett en lycklig droganvändare? Min klasskompis ord uppmärksammade mig på något jag aldrig tänkt på förut. Blir man glad av att gå på droger? Jag har faktiskt aldrig sett någon genuint lycklig person som går på droger. Jag har aldrig sett en person som blivit lycklig av lyckopiller (trots namnet). För mig är en person som går på droger en person som är tungsint, vill dämpa känslorna och fly undan livet. Ofta har de ett apatiskt uttryck.

Så klasskompisen uppmärksammade kanske något som är sant. Jag är så glad för att jag ”går på Reiki”, med skillnaden att min ”drog” faktiskt gör mig frisk, glad, lycklig och framgångsrik.

Men jag har också behövt lära mig att knäcka framgångskoden. Det har varit en lång resa för att omvandla mitt intensiva driv till en motor, istället för en laserstråle som krossar allt i dess väg. Det är därför du kan lära dig om attraktionslagen, skapa framgång och mer tur på denna sida. Förutom att lära dig mer om Reiki förstås.

Vad vill du lära dig mer om?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Räknas Reiki som drog? […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x