Sök

Tusen tack LiraBK för jag fick föreläsa hos er!

I måndags föreläste jag för ett 20-tal fotbollstjejer på elitnivå.

Vad vi pratade om?

Vi pratade om avslappning och vikten av att vara under alla lager av tankar och känslor när man visualiserar. Vi nämnde förstås att en positiv bieffekt är fysisk återhämtning, vilken är extra värdefull när man tränar på hög nivå. Så fick de testa, vi gjorde en variant av Kom vidare med hjälp av din förebild från Reikiportalen. För de flesta var det första gången de testade någon slags avslappning. De flesta var överraskat positiva. Det var stora leenden.

Sedan kom frågorna:

Hur lång tid behöver man för att få effekt?

Det beror på hur mycket man har i känslobägaren.

Stämmer det att man ska undvika skärmtid 45 min innan sänggående?

Ja, men det finns fler frågor som är viktigare. Är man i paus, play eller rewind? Om man är i paus får man kanske en paus i huvudet, men man tvingar kroppen att bearbeta alla intryck medan man sover, så man sover inte lika bra. Rewind och att tömma sig från intryck är viktigt, detta kan man göra genom att pyssla och göra monotona saker som inte kräver tankeengagemang. (förstärk effekten genom att lyssna på Känslomässig storstädning – i farten – Reikiportalen) Play = aktivitet, och då behövs utrymme i känslobägaren för att orka.

Vi avslutade spontant med en strategiplan: gick in i deras spelrutiner för att se var man kan lägga in (förstärka) avslappning och visualisering.

”Kommer hon tillbaka? Vi behöver mer av det här!” viskade en deltagare efter tillfället.”

En mycket givande kväll! Hedrad över förtroendet.

Ps. Hur har en idrottsförening råd? De fick ett mycket fördelaktigt pris genom att de ordnade lokal och fika, + tillät mig att använda träffen som ett exempel i mina sociala medier.

4.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ewa-Marie
Ewa-Marie
1 year ago

Tack tack för att du kom❣️ Det var sååå bra.

Anders
Anders
1 year ago

Det är vi i Lira BK som ska TACKA dig Anna- Sofia för denna intressanta & motiverande kväll.
Där vi fått verktygen för att påbörja vår resan både mentalt och som grupp💛💙💛💙

trackback

[…] Det blev en Reikiportal. Spelade in ljudbok. Började med digitala föreläsningar och sedan youtuba. Arrangerat och varit moderator i Reikikonferens för Reikiforskning. Blev delegat från Sverige in i den Europeiska Reikiorganisationen. Skrev artiklar om Reiki och den nya forskning som kommit från olika platser i värden… Haft workshops för elitfotbollsspelare. […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x