Sök

Tydligen mer i det undermedvetna än i det medvetna?

I morse vaknade jag (igen) med ett fullt undermedvetna. Just idag var det en barndomskompis mamma som hade blivit riktigt nedgången (hon hade extremt mycket smärta) och jag tipsade henne om den Känslomässiga Storstädningen – som hjälpte henne. Vi stod i några märkliga hus och jag letade febrilt bland alla mina anteckningsfyllda papper efter ett tomt vitt papper som jag kunde skriva ned hur hon kunde hitta igen den på Reikiportalen.

Samma stund som jag slog upp ögonen började jag höra en, mycket härlig, BodyStep-låt. Eller slog upp ögonen? Från det väckaren ringde. Nu spelas den där låten på repet i huvudet. Som den gjort varje dag i åtminstone en vecka.

Händer mycket när jag sover

Jag tycker det är fullt i huvudet när jag vaknar på morgonen. Jag känner mig hjärntrött. Så har det varit länge, men det har varit än mer intensivt nu ett par dagar. Extra tydligt blir det nu när jag haft kurs två helger i rad + dragit igång Onlineutbildningen (vad roligt det är!). Det rör om i det undermedvetna.

På dagarna bestämmer jag innehållet

På dagarna tycker jag det är lämpligt tomt i huvudet (som det varit i många år nu). Jag får förstås massa goa idéer, men jag tycker mestadels att det knappt händer någonting i huvudet. Det är mycket tid att bara vara. Jag tror det var David Allens påstående: ”Det finns ingen anledning att tänka samma tanke två gånger – om man inte tycker om att tänka den tanken” som fick mig att fundera över hur många nya tankar jag hade kontra hur många gamla som fyllde utrymmet.

Är du en sån där som får idéer när du sover?

Eller tycker du som jag att det är mycket brus och onödiga saker?

Du kanske till och med drömmer sanndrömmar? (det gör inte jag)

Hur fungerar du?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x