Sök

Oj, mer än jag trodde

Har du någongång gjort något, känt ”Nu är jag snart klar” och så visar det sig att du har MYCKET mer kvar än vad du kunnat föreställa dig?

Jag har tagit tag i min ljudboksplan (igen). Den har fått vila ett par veckor när jag kommit tillbaka till jobbet, men nu tror jag att det mesta som ska i rull är i rull! Det är förstås ganska mycket som är på gång, men känslan är lugn.

Vad som fallit på plats är målet.

Mål – ge ljudboken som julgåva till prenumeranter på Reikiportalen!

För att detta ska bli möjligt behövs:

  • Klar bok i slutet av oktober
  • Publicerad i mitten av november (Jag vet ju inte hur lång tid det tar från klar till publicerad)
  • Kapitelvis på Reikiportalen, tillsammans i Storytel (fick detta tips av en kursdeltagare, du kommer att förstå varför när du ser det)
  • 22 delar till youtube (och på hemsidan) (gjorde omslagsbilderna förrförra helgen, jiss vad de blev bra!)

Hur lång tid tar detta då?

  • klippa om kapitel 1, ca 4 timmar
  • Göra youtubeklipp – korrekturlyssna ca 15 min redigering + 5 min lyssna/del = 20 min – 20*22 = 8 h
  • Montera ihop kapitelvis = 2 h
  • Montera ihop hela boken ca 1 h

Ca 15 timmars arbete/ 8 veckor = 2 h/vecka

Jajse! Hur känner du för 2 timmars extraarbete i veckan? Känns det enkelt att få in? Eller krävs det engagemang och fokus? För mig är det det sistnämnda. Jag kan inte lita på att jag spontant ”får tid och lust” att göra något (som är ganska monotont och blockar kraft från att göra något annat). Att göra två extra andliga läsningar i veckan skulle däremot kännas paradis (men ändå lite krävande om de är utöver ordinarie arbetstid och dessutom ska upprepas åtta veckor i sträck).

Nu har jag åtminstone satt mig in i förutsättningarna. Jag har gått ifrån ”det borde gå” till ”nu får vi det att funka”.

Så här ser planen ut. Har satt den i tid, inte beting, så jag får göra det jag har mest lust med för stunden.

Har du också börjat planera för härliga julklappar till de som du tycker om?!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x