Sök

Tillbaka energimässigt på bara en timme

När har du lättast att hålla energin? När du jobbar eller när du är ledig? Jag har lättast att hålla glädje och flyt när jag jobbar, och svårast för det när det är mycket evenemang, resor och folk. Jag blir ofta beskriven som extrovert, men jag är introvert. Jag tror att folk uppmärksammar att jag inte är särskilt blyg utan är driven och framåt. Nya människor är spännande och jag befinner mig gärna i olika sammanhang.

Men jag blir trött av människor (om jag inte får vara i Reikienergi samtidigt, i helande energier får jag energi av människor). För mig är det en jätteprestation att befinna mig i folksamlingar. Det tog över ett år innan jag slutade behöva återhämtning efter BNI och mingelmöterna (att jämföra med många andra som blir upprymd och glad hela dagen efter möten).

Min definition av en extrovert person är en person som blir pigg av andra människor eftersom hen hämtar energi från gruppen. Själv får jag som mest energi när jag får lulla på själv hemma (och när jag är i Reikienergi, det är därför jag är så förtjust i att ge behandlingar). Mina största kraftprestationer är resa, event med mycket folk och att äta på restaurang (jag tappar alltid aptiten när det är mycket folk runtomkring mig, jag känner sällan hur restaurangmat smakar, men nu för tiden slipper jag magknipet som jag alltid fick förr när jag var på restaurang så det går oändligt mycket bättre).

Härligt, men krävande

Efter fem dagar av födelsedagsfirande tog jag tvärslut! Allt har varit roligt, gått bra och varit givande. Men energimässigt orkade jag inte mer. Inte på något plan.

Min stödjande man lät mig förstås smita i väg en stund. Jag slog förstås på Karma Cuttingen (ni som gått Angelic Reiki vet vad jag pratar om). Efter en timme (den är bara 45 minuter men jag lyssnade på slutet två gånger) kände jag mig återställd energimässigt. (Att bara sova fungerar inte, är jag oredig på energiplan blir dagen efter katastrof. I sådana här lägen är det bättre att vara vaken och använda Reiki för att fixa till mig på energiplan än att sova).

Nu ser jag framemot tre obokade dagar där jag får bara vara och ladda energi. Ser framemot nya inspelningar av boken (har nästan kommit halvvägs) och förberedelser inför sommarkursen i morgon. Att hålla kurs ger alltid energi!

Många tack till alla er som blivit nyfikna på Reikiportalen. Det verkar vara någon teknisk bugg, så jag ska felsöka en hel del också… Troligen blir det också en eller fler timmar med Reikibehandling.

Hur gör du för att energimässigt komma på banan igen?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x