Sök

3 veckor semester kvar

Det känns som jag haft semester i två månader! Det är inte riktigt sant. Formellt har det ”bara” varit tre veckor. Men mentalt och känslomässigt stämplade jag ut redan i juni (ändå kändes det som det var maj, märkligt det här med tiden).

Det mesta som vi ville göra i sommar är gjort. Vårt sommar-bingo med härliga aktiviteter har fått massor av kryss. Viktigast av allt: vi har fått vara tillsammans! De senaste tre åren har min man jobbat hela sommaren. Jag har verkligen uppskattat att vara under samma tak dag efter dag. Att maken dessutom är extremt stödjande och låter mig smita iväg en timme här och där för att redigera ljudbok (och några andra projekt) är guld värt. Jag tror att nästa sommar kommer att ha en helt annan energi. Förutsättningarna jag har i år kommer inte tillbaka. Jag tar dem tillvara till fullo.

Vi gjorde en bingobricka inför sommaren med olika aktiviteter. Detta kommer vi fortsätta med! Vad roligt det var att ha lite olika saker att se framemot! Och se hur mycket som blir gjort! PS! Vi har fyllt på de tomma rutorna med saker som tillkommit.

De stora projekten börjar gå framåt

Nu börjar nya hemsidan vara klar. Lite småpill kvar, men det är det ju alltid 😉

Ljudboken har jag gjort 5 kapitel av 8, så jag har passerat mittlinjen (alltså WOW vad bra den är!!! Helt otroligt att jag fått till något sånt).

Idag har jag tre Guidade Reiki att spela in!!! (den första är en superrening, 30 minuter Låt mig bara vara där jag använder Angelic Reikireningarna, den kommer på Reikiportalen nästa torsdag). Den andra är en chakrabalansering på 20 min och den tredje är ett samarbete med kroppsbalans (arbetsnamnet är Skön Rygg).

TUSEN, TUSEN tack för gensvaret för för-premiären av Reikiportalen! Så härligt att ni går igång på den Guidade Reikin lika mycket som jag gör!

Vi har också vänner på besök från södra Sverige. De stannar en vecka. Deras närvaro förgyller oss med go energi, är verkligen tacksam över att ha så fina människor i närheten.

Och på onsdag har jag en heldag med behandlingar (och en telefonvägledning). HURRA!!! Såååå skönt att få vara i energier en stund. Vilket jag ska få göra nu också! Ljudstudion väntar på mig! Ljuvligt!

Önskar dig en fantastisk dag!  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x