Sök

Skönt när allt funkar

Att man kan bli så lycklig över att program fungerar! I och med min nya, fantastiska (och framförallt större) hårddisk kan jag åter öppna Photoshop. Det var lite pyssel att få det att fungera (inte programmet, det var klonat till den nya hårddisken) utan att kontot att hänga med till det nya. (det var framförallt handhavandefel, vilken mail ligger den på?) Någon timme (och några svordomar som inte blev sagda utan lyckades ersätta dem av känslor av glädje och nyfikenhet) senare så var jag på banan igen. (Det blev dock lite märkligt med micken och inspelningen av nästa Guidade Reiki som lanseras i morgon fredag, men efter ett par uppdateringar och omstarter blev det kanon igen).

Visste du att byte av hårddisk räknas som byte av dator? Det visste inte jag, men det upptäckte jag under resans gång. Adobe tyckte att jag fyllt upp min kvot av datorer jag kunde ladda ned programmen till. Dock lätt fixat.

Min nya zoombakgrund. Kommer även att börja göra planscher för senaste Guidade Reikin och ha på Kroppsbalans.

Uppdämt behov, allt på en gång

Idag har jag suttit med illustrationer till söndagsbloggen (handlar om flaskhalsar, tror du kommer att gilla den), gjort en ny Zoom-bakgrund, samt spelat in och redigerat kommande Guidad Reiki. Allt detta var omöjligt med den fulla gamla hårddisken. Har också fått ny mall till läsningarna!!! från min grafiker.  Ni som gjort flera beställningar har kanske troligen upptäckt att det är olika färgsättningar för olika år. Detta framförallt för att det ska vara snabbt och lätt för dig att se vilken av läsningarna du läser (om du har flera) men det är ju också väldigt roligt att förnya!

Så har det kommit mail om nya Prenumeranter på Reikiportalen!!! Så glad att kunna hjälpa till dagarna i ända, hur ofta du behöver sköna energier!

Nu är det lunch, sätta intentionen på sökningar för BNI och sedan BNI-möte.

Och sedan blir det helg!

Helg? Är det inte torsdag?

Jo, men jag jobbar hela helgen (Reikikurs HURRA!!) så jag brukar vara ledig på fredagar.

Har det hänt något roligt idag?

Vill du göra Sätt din intention för dagen? 11 min Guidad Reiki. Länk här. Ps. Den är gratis.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x