Sök

Rörs om på energiplan

Första officiella veckan tillbaka på jobbet. Har det varit en bra vecka för dig?

För mig har det varit en kanonvecka. Många bra saker som hänt (kommer att fortsätta glädjas av den nya hårddisken ett bra tag till) underbara kunder, ett potentiellt mycket intressant samarbete och en dröm i ny tappning som kommit till mig som jag gärna bjuder in. Älskar plingen när fler personer signar upp för Reikiportalen.

Däremot förvånas jag över de stora saker som hänt på energiplan. Jag trodde jag redan var varmkörd in i jobbet, men jiss vad det dragit igång saker. Jag har haft mardrömmar tre gånger den här veckan! Jag som inte ens kan minnas när jag hade mardrömmar senast. Och kroppen har känts stel, huvudvärken har varit hägrande (har ägnat stor tid varje dag till att lyssna på Guidad Reiki och ge mig behandling samt träna).

Rör om i grytan

Det kan vara utrensningar inför kursen i helgen. Det kan också vara alla nya saker som aktiveras och kommer till mig. Det är säkert saker astrologiskt också. Men jiss vad det rörs om på energiplan.

Det känns att det börjar komma nya saker…

Förvånandsvärt enkelt

Jag är oerhört tacksam över att min kropp bara blir starkare och starkare, att jag numera inte slås ut av att det rörs om saker på insidan, utan kan glädjas i både tillvaro, tillvaro och i allt som jag kan göra. Är också tacksam över mina rutiner och min vardag (har förfinat dem i många år). Fastän det är mycket på gång känner jag mig både lugn och tacksam. Jag har så mycket få det gjort-tid, tid för återhämtning och tid med familjen i vardagen att jag kommer lyckas.

Något som dessutom är väldigt starkt – och på många sätt helt nytt – är tålamodet. Nu när det händer så mycket skoj känner varenda cell i hela kroppen ”allt sker i gudomlig timing, du har gott om tid att göra varje sak ordentligt och i kärlek.”

Blir du stressad eller lugn över att tillvaron kommer igång igen?

Idag

Idag ska jag lansera nästa Guidade Reiki – Ladda energi 5 min superpåfyllning och skriva klart den som lanseras om två veckor. Jag har också ett spännande arbetsmöte som kan ge coola saker för hela Reiki-Sverige!

Familjen åker till sommarboendet och jag stannar kvar för det är kurshelg, så jag får en ledig kväll! Funderar på att lägga mig i soffan, ta ett glas vin och mysa på med ljudboken och göra Youtubeklipp (något jag kan göra nu när jag har fått igång Photoshop). Det känns faktiskt roligare att göra youtube-grejer än att göra klart boken, så då följer jag det flödet. Läckert att något som kändes som ett så stort stressmoment (att inte bli klar) kan genomföras bara två veckor senare…

Önskar dig en fantastisk dag!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x