Sök

Hurra! Sommarutbildningen är spikad

Fick världens bästa nyhet på mailen. MasterClass har tagit fram en utbildning med ingen annan än James Cameron (han som gjort Avatar, Titanic, Teminator och Aliens). Jag ska ju visserligen ”bara” filma korta klipp där jag visar lite övningar, så det är förstås överkurs. Men jag lärde mig mycket klokt även av Ron Howard (han som spelade i Gänget och jag, och regisserat A beutiful mind och Da Vinci-Koden, så jag tror att en och annan polletterna kommer att falla ned även denna gång. Berättarteknik + hur man skapar historier är bland det mest intressanta jag vet!

Har du någon kurs du ser framemot i sommar?

ps. Kan tipsa om denna superspännande sommarkurs – utveckla din intuition! Den kommer att ge dig svar på fler frågor än du trodde du hade! Och intuitionen – den kommer du att förälska dig i!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x