Sök

Vad gjorde ni på styrelsemötet?

Att träffas med styrelsen i förenade Reikiförbundet i Sverige är något väldigt häftigt! Mötena ger på många plan! Vi pratar stora frågor, hur Reikin ska in i vården (den är på god väg). Under måltiderna lär vi känna varandra – på djupet! Det är inget artigt ”vilket väder vi har” (även om Växjö visade sig ifrån sin allra bästa sida och vädret var FANTASTISKT). Vi pratar om sådant som verkligen är viktigt för oss. Hur många säger så om sina styrelsemöten?

Det är extremt högt till tak och finns så mycket kärlek i respekt i samtalen. När jag tänker tillbaka förvånas jag över hur samständiga vi ändå är. Det är klart att det blir lite diskussion om detaljer, men huvuddragen är imponerande samständiga.

Vi är i ett läge nu att vi lyfter stora frågor (blåsa liv i samarbeten över landsgränserna) och vi kommer att köra en Reikikonferans som fungerar som mötesplats för nätverk och har temat forskning. Dessutom har de nya restriktionerna gjort att det blir mässa redan i höst!

Styrelsen 2021

Går bra nu

Sedan vi bytte hemsida strax innan jul 2020 har vi fått +100 medlemmar! Det är fortfarande lite finslip kvar, men vi har nästan lärt oss hur den nya hemsida fungerar 😉 Under mötets gång har vi fått till en FAQ-sida som gör det lättare för medlemmarna att navigera på hemsidan.

Detta firar vi med att bjuda på ett specialpris! Bli medlem! Få 250 kr rabatt! (Kampanjkoden gäller året ut, medlemsskapet gäller ett år). Använd denna kampanjkod Medlem250krrabatt. Ordinarie medlem betalar då 100 kr (ord 350 kr) och Plusmedlem 350 (ord 600 kr).

Givetvis har vi gett varandra Reiki också. Både gruppeiki och gemensamma Reikiskick. Som sig bör på ett styrelsemöte!

En bra grund att bygga på… Det kan bli riktigt bra det här!  

Det ligger verkligen mycket i talesättet:

Vill du läsa mer om min anmärkningsvärda resa hem? Vad säger du? Är det tecken eller slump?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Vill du veta vad vi gjorde på styrelsemötet? Läs här […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x