Sök

Känns som helg, men är sista dagarna på semestern

Nu börjar min officiella semester gå mot sitt slut. På söndag går flyttlasset går tillbaka till lägenheten från vårt sommarboende. Fast jag må erkänna att det känns mer som helg än semester. I och med att höstenergierna har börjat komma igång känns det som jag jobbat i två veckor.

Anna-Sofia i Jävre
Fyra besök i Jävre hann det bli i sommar. Denna bild kommer ifrån turiststationen. Där sonen…
Träffade en robot!

Det har varit en fantastisk semester! Inte bara vädret (som varit kalas). Det är nytt personligt rekord i antalet glada, lyckliga dagar (och bara en eller två huvudvärksdagar på hela sommaren). För mig är semester inte att stänga av och vila (sådant gör jag ju hela tiden i alla fall) utan att ohejdat få ägna mig åt sådant som inte kommer till mig när jag är intonad på jobb. Jag har bland annat skrivit mitt första beställningsjobb för en artikel! (Intervjuade Liliann Gustavsson som tog Angelic Reiki till Sverige för tidningen Free, det är långa ställtider som den kommer för tryck om ca ett år! Hojtar till när det är dags så du får läsa).

I sommar har jag bland annat gjort en vägskylt och turistat. Umgåtts med släkt och vänner och haft fler bjudningar än någonsin.  

Sötaste vägskylten? 😉

Dessutom har min man varit hemma i sommar, till skillnad från tidigare år då han veckopendlat, så det har ju varit en härlig bonus! Bjuder förresten på en liten anekdot från senaste krönikan!

Sedan 2019 har jag förmånen att få skriva krönikor för Tidningen Extra i Luleå.

Sista tre dagarna består av:

  • Vi håller på att göra om i ett rum (mer flytta saker och hitta ny ordning än att måla och tapetsera)
  • Jag har ärvt min mormors kristallkrona (som jag älskar). Den fungerar inte, så jag skruva lite i den och se om något går att åtgärda.
  • Bokföring. Jag har vilat från de hela sommaren så jag ligger ”aningen” efter. Mitt bokföringsår tar slut 31/8 så det är bokslutsdispositioner och sådant också, förutom moms som är deadline 17/8. Behöver två- tre timmar per dag, i två – tre dagar för att både göra och få tid att tänka efter.
  • Planera för kommande år (1-2-3 år) med Reikiportalen. Har möte med min mentor på tisdag då vi ska prata lansering och jag vill veta vad JAG VILL så jag fullt ut kan ta emot hans förslag.
  • Njuta av allt coolt som hänt i sommar och se framemot allt coolt som är på väg! Ska resa till Växjö första helgen i september för möte med Förenade Reikiförbundet och jag känner mig oerhört orutinerad för resande. Ska bli kul med variation. Finns det något du tycker jag ska ta del av i just Växjö?
Tog en bild på de läckra molnen när vi åkte till Skellefteå en dag. Ljusspelen blev en bonus.

Vad hände med ljudboken?

I och med att hårddisken blev full (kan inte ens öppna Photoshop, Premiere Pro protesterar och senaste filen (20 min lång, gick inte att konvertera till mp3) så tvingades jag ta en paus från ljudboken. Alla tillägg är inspelade – så det är ungefär en veckas jobb kvar (om jag jobbar är det en- två veckas jobb, två dagar på semestern). Jag får proffshjälp och kommer att uppdatera hårddisken från 250 till 1000 kommande vecka! Men detta gör att jag inte riktigt vet hur, var och när det är bra timing att fortsätta. Jag håller det lite öppet. Ser vad som kommer till mig. Nu vill jag släppa in hösten!

Det är kanske livets sätt att vänta in den perfekta timingen för publikation?

Men nu blir det i alla fall Chakrabalansering på spikmattan!

Var befinner du dig i din semester/ditt jobb?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x