Sök

Reikiinitiera tidigare liv

För att skriva om ditt öde och skifta ödestråd kan du initiera dig själv – antingen i din barndom eller i tidigare liv.

I onsdags var jag på regression hos Maria Dupal. Senare på kvällen hände något både fascinerande och märkligt. Sant eller inte? Det var oerhört mysigt oavsett! Vill du veta vad som hände? Då behöver du lite bakgrundsinformation.

En glimt av ett tidigare liv

Första gången jag fick se en glimt av ett tidigare liv var på en trumresa år 2008 i Skillingaryd, vilket också var första gången jag närvarade på ett årsmöte med Förenade Reikiförbundet i Sverige. Det arrangerades två trumresor, en på lördag och en på söndag. På lördagen hände inte så mycket, jag satt mest och diggade de rytmiska slagen. När de andra deltagarna berättade om sina upplevelser blev jag hänförd, själv hade jag inte upplevt särskilt mycket. Däremot blev jag oerhört fascinerad över de guidningar trummerskan gjorde efteråt, och hur hon lät varje deltagare berätta om sin upplevelse. Det var hon som inspirerade mig till det tillvägagångsätt jag idag har kurser.

Dag två blev upplevelsen en helt annan. Jag fick en glimt av en dramatisk scen, där jag blev jagad genom en skog och någon sköt pilar efter mig. Att säga att jag blev uppjagad vad en överdrift. Jag tror inte jag berättade om detta i gruppen…

man med pilbåge
Jag blev jagad. Någon sköt pilar efter mig.

Scenen utvecklade sig…

Något år senare fick jag se fortsättningen på scenen. Jag arrangerade en Reikiträff och fick behandling av deltagarna. Scenen var samma som under trumresan, jag blev jagad och sprang igenom en skog. Men den här gången fick jag se lite mer! Nu blev jag träffad! Jag kände hur pilen penetrerade min axel (på exakt samma ställe/punkt där jag hade ont, en punkt som började värka några månader innan denna Reikibehandling). Jag kastades till marken. Sedan fick jag inte se något mer.

Efter behandlingen delade jag med mig av min upplevelse (det är kanske inte så lämpligt att kursledaren delar med sig av sina upplevelser, men jag ville bjuda på mig själv och visa deltagarna att samma saker gäller för mig som för dem). Då hände något märkligt.

En av deltagarna på Reikiträffen hade fått se samma scen. Hon hade dessutom fått se något som jag inte hade sett!  

Hon berättade:

”Den som sköt avskydde dig så mycket att han klev fram till dig efter det du fallit och skar dig på handen.”

Så visade hon ett rött märke (likt ett knivsnitt) på sin handrygg. Märket hade inte funnits där när hon började ge behandling. (Det här är den enda person som jag, under alla mina år i helandevärlden, kommit i kontakt med som fått fysiska märken på sin kropp under Reiki. Det är extremt ovanligt.)

Händelsen skakade mig förstås. Att deltagaren fick ett märke på handen verkade hon tycka var helt normalt. Men vad hade egentligen hänt? Varför avskydde personen mig så mycket?

Kommande år fortsatte scenen att utveckla sig. Eftersom det var en mycket laddad scen så fick jag bara se lite mer i taget. Men till sist fick jag se vad som hade hänt.

Den som dödat mig då var en anhörig i nu

Det visade sig att den som skjutit mig var min bror (!!). Anledningen var att jag var äldst, och därför fick ärva vår far. Han gick lottlös. Denna bror från tidigare liv var förstås en när anhörig i detta liv. Där det faktiskt alltid funnits lite konkurrens, även om jag inte hade tänkt på det tidigare. Livet har inte satt oss i konkurrenssammanhang i denna inkarnation.

Genom att förstå saker som hänt tidigare blir det lättare att förstå saker som sker nu…

Vad hade egentligen hänt?

Min första reaktion när jag såg cellminnet var förstås att bli arg och besviken. Varför gjorde min bror så här? Jag började skicka Reiki till scenen och lösa upp tung energi (att skicka reiki till tidigare liv är något du lär dig i Reiki steg 2). Jag skickade lite nu och då. Det kändes inte så stor skillnad till en början. Men när smärtladdningen började minska började jag också bli alltmer medveten om min del i det hela.

I det tidigare livet var jag äldst. Det var meningen att jag skulle ta över efter vår far. Jag kände mig klok och förståndig. Min bror kändes omogen. Vår far favoriserade dessutom mig över min bror, vilket gjorde situationen värre. Min bror blev alltmer avundsjuk för varje år som gick… Och det var detta som hade gjort att avskyn hade vaknat. Agget hade gradvis vuxit sig starkare och starkare.

Ilskan, besvikelsen och aggressionen hade gradvis tilltagit i styrka.

Jag initierade mig själv i tidigare liv

För att kunna förändra situationen och lösa upp alla cellminnen initierade jag mig i det tidigare livet. Jag gjorde det när jag var ett litet barn, innan problematiken hade börjat visa sig. Detta gör man för att förändra utfallet och skifta ödestråd. (Du kan initierad dig när du var liten i detta liv eller i tidigare liv, detta får du lära dig i Reikimaster modul 2 där du också får lära dig att initiera andra till Reikiutövare). Vi kommer även att göra detta i den nya onlinekursen: Reikimaster fördjupningskurs.

Läs: Behöver du verkligen initiering för att göra Reiki? >

Reikiinitieringen återställer den/det man initierar till sitt eget högre jag. Dessutom flödar ren Reikienergi genom energisystemet 24 timmar om dygnet, vilket gör att tung energi löses upp i samma stund som den tillkommer. Detta gör att tung energi aldrig får möjlighet att ackumuleras (lagras i energikroppen)! Allt agg som min bror i tidigare liv samlade på sig försvann! (I Angelic Reiki 1&2 samt 3&4 gör vi dessutom multidimensionella reningar som löser upp karma och tung energi från tidigare liv)

Det finns alltid en ”bästa scenario”-ödestråd i vilken vi alltid följer vårt hjärta och lever i fullständig kärlek.

En helt ny ödestråd visade sig

Efter initieringen i tidigare liv såg jag för min inre syn att detta liv fick ett helt annat tema och utfall.

Jag såg mig och min bror ha roligt tillsammans under hela vår uppväxt. När far gick bort och det blev arvskifte fortsatte vi arbetet tillsammans. Det blev mycket bättre än när jag gjort allting själv. Men viktigast av allt, vi hade roligt och trivdes i varandras närhet.

Vilket också är fallet i verkligheten. Det är lätt och roligt att umgås, på ett sätt som aldrig funnits där tidigare.

Ps. Hade jag gjort en regression med Maria Dupal hade hon kunnat guida mig genom hela händelseförloppet i en regression. Istället för att jag skulle få uppleva en del här och där.

Genom att läka smärtor i samma stund som de sker förhindrar man hela den röda ödestråden. När man läker skiftar man energi från det röda läget till det blå! Inte konstigt att tillvaron förändras så mycket!

Skriva om ödet

Genom åren har jag fått se allt fler tidigare liv, jag har skickat Reiki till dem, initierat mig själv i tidigare liv och fått se den alternativa ödestråd som redan fanns tillgänglig, men som inte hände på grund av den tunga energin. Allt detta har skett när jag varit i superhöga energier (före, under eller efter Reikikurs). Sedan 2011 har jag hållit kurs varannan helg, så det har varit extremt höga energier genom åren. Minnen från tidigare liv brukar inte bubbla upp varje kurshelg, men kanske en av fyra. Vissa perioder fler, andra tillfällen färre.

Varför göra en regression?

Så varför ville jag då göra en regression med Maria Dupal? Jo, något mycket speciellt händer vid högtidliga tillfällen (behandlingar och kurser). Det tillkallas en energi som inte hade kommit i andra sammanhang. Man kan komma åt något som man inte kan komma åt själv! Detta är ovärderligt! Intuitivt kände jag att något skulle falla på plats under regressionen, något som var nyckeln för att det som ska ske i höst ska kunna ske. Det kändes livsviktigt att få göra regressionen, som om det var hela skillnaden mellan framgång och att misslyckas.

En oinitierad arketyp

Den första plats jag hamnade på i regressionen var en av mina välkända tidigare liv. Detta liv dök upp för första gången under en behandling år 2008. Jag var översteprästinna i ett egyptiskt tempel, hade många prästinnor under mig och var mycket skicklig på energiarbete (kunde coola saker som jag inte kan i detta liv).

Men justja? Jag har ju aldrig initierat just denna arketyp? Så jag gjorde det. Gick tillbaka till när hon var spädbarn och initierade (och undrade var föräldrarna tog vägen, hon kändes som prästinneskapet hade varit hennes allt under hela hennes liv).

Nu, när Reikienergin började genomsyra allt, förändrades hennes preferenser. Hon började vilja ha något annat. Tidigare hade hon varit nöjd med att vara själv. Men nu längtade hon efter kärlek.

Sagt och gjort, hon träffade en man (från en annan region) som var praktiskt lagd och hade en superläcker, medial ingenjörshjärna.

Ett lycklig hädan efter.

Sedan hände det en hel de andra coola grejer på reinkarnationen.

Vem har du varit i tidigare liv?

Vilken person från tidigare liv hade du velat vara?

Jag kom direkt hem till dukat middagsbord efter regressionen. Där ställde jag frågan ”Vilken person från tidigare liv hade du velat vara?” Vanligtvis brukar inte familjen vara så intresserad av den typen av filosofiska frågor. Men denna gång hakade de på.

Då säger min man:

”Jag har precis hört talas om Enok, en egyptisk ingenjör som bland annat gjort pyramiderna. Han lät spännande. Jag hade gärna ha velat vara honom.”

Jag gapade. Känslan jag fick när han pratade var samma känsla som den man som min översteprästinna träffade i det tidigare livet. Det var lite överväldigande.

om jag hade fått lära mig Reiki i det tidigare livet, och därför sluppit massa tung energi som lett mig på en annan ödestråd, så hade jag träffat min man?!

Relationsmässigt är jag och min man på en mycket bra, och oerhört spännande, plats. Vi har varit tillsammans i tolv år, och från första stund vi träffades har det alltid känts som det mest naturliga i hela världen. Som om vi alltid varit tillsammans. Jag ser framemot kommande 40-50 år med honom.

Kanske kan vi skapa något nu, som vi inte skapade då?

Spännande är det i vilket fall!

Vill du boka regression med Maria? Gör det här:

Är du Reikimaster och vill initiera en av dina arketyper? Det gör vi under fördjupningskursen här:

Vill du bli Reikimaster? Läs mer här!

Ps. Vi har också en Reiki & Hypnos, där vi läker ut saker från tidigare liv. Läs mer här.

Vad vill du lära dig om dig själv?

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monica Nilsson
Monica Nilsson
2 years ago

Så smart du är! Bra sätt att räta till tidigare liv så de ej blir problem i nuvarande. Tack för tipset.

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x