Sök

Plötsligt blev det lätt att Släppa taget

I höst väntar något helt nytt. Något jag drömt om sedan 2016 håller på att gå i uppfyllelse. Jag lanserar Reikiportalen.

Men hur gör man egentligen en energimässig förändring? Alla vanor, tankar och beteenden är ju framtagna för att skapa Reikiportalen – inte att driva den! Detta var något som jag funderade lite på under början av sommaren. I produktionen har det varit skönt att blockera vissa saker på energiplan, men nu blir det kontraeffektivt att blockera just de sakerna. Jag har känt att min energi både varit min största tillgång och mitt största hinder.

Jag hade förstås inte behövt fundera på saken. Livet hade redan en plan.

Fördjupningskurser
En daglig känsla av att gå i mål!

De senaste veckorna har jag varit inne i en häftig fas. Flera gånger om dagen påminns jag om de stordåd jag redan gjort! Minnen från idén har kommit till mig. Liksom tillfällen när jag verkligen känt mig låst då jag inte haft någon Reikiportal att erbjuda! Alla turer längs minnenas allé hjälper mig att mentalt och känslomässigt hänga med i skiftet. Det är en daglig känsla av seger och målgång.

Så det är inte svårt att släppa taget om det gamla. Det händer varje dag. Flera gånger om dagen.

Medan jag bjuder in det nya.

För det är det som är nästa grej.

Att medvetet bjuda in det nya. Gång på gång. Tills det nya är det enda jag tänker på.

Det är också ett sätt att sätta sin intention för dagen

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x