Sök

Idag börjar den stora monteringen

Jag har jobbat för det (som bara den). Ändå känns det overkligt! Idag börjar den stora monteringen! Jag ska sätta ihop alla klipp från Ljudboken Hur kärlek tar bort smärta – helande med Reiki till ett dokument!

Än har jag inte räknat efter, men det är ett femtiotal 3 min klipp som ska in i ett och samma dokument. Tror jag. Kanske är det fler?

Det blir minst en tur till ljudstudion (i detta ärende förstås, har flera underbara Guidade Reiki att spela in). Och jag vet inte hur det kommer att gå. Håller tummarna för att det går snabbt lätt och enkelt…

Undrar hur lång den blir? Går det att få ihop allt?

Viktigast av allt är glädje och tålamod. Så efter morgonskrivandet och nyhetsbrev börjar jag därför med lite träning! Brukar göra några minuter från Les Mils Ondemand för att syresätta kroppen. Ljuvligt att äntligen känna att jag kan röra mig igen! Det har varit ett speciellt år när jag tränat mig i att inte köra över mig själv någonsin – och inte heller tänka en enda negativ tanke. Har behövt släppa taget om de flesta träningsråd som någonsin kommit till mig då de går ut på att pressa… Men det är en helt annan fråga….

Viktigast av allt idag är ljudboken.

Snacka om finaldagar!

Vad gör du denna söndag?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x