Sök

3 anledningar till att sätta din intention

När du sätter din intention börjar något magiskt. Universums osynliga krafter startar en färdplan.

Har du satt din intention för den nya terminen? Intentionen sker när du bestämmer dig för att förverkliga det du längtar efter.  

Här kommer 3 anledningar till att det är värdefullt att du sätter din intention

1. När du önskar kan livet ge dig det

För att vi ska kunna få något behöver vi önska in det. Detta har med vår fria vilja att göra. Livet kan inte ge oss vad som helst, hur som helst. För att något ska kunna komma till oss behöver vi både önska in det och ta emot det. Om du säger: ”Det här vill jag ha – och jag kommer att genomföra det!” kommer livet att ge dig det (Eller leda dig mot det om du ännu inte är redo att ta emot det)

2. Med en önskan får du draghjälp av energierna

När vi sätter en avsikt börjar livets osynliga krafter skicka saker till oss som gör vår längtan till verklighet. Man får superkrafter när man signar upp för något på energiplan. (OBS! Energierna visar oss också motsatsen, alltså det vi inte vill ha, för att ge oss kraft och riktning. Fokusera alltid på det du vill ha, inte det du inte vill ha).

3. Du får något att se framemot

Att ha roliga saker att se framemot ger energi. Detta ger energimässiga fördelar på flera plan. Om du är glad och förväntansfull skapar du välgörande energier både nu och när det bokade väl ska ske.

Önska
När du önskar sätter du din intention.

Hur gör du då?

Du kan sätta din intention både genom att önska saker eller genom att boka in saker. Klarhet är nyckeln. Om du bokar in något eftersom du vill och vet att det ska ske, då aktiverar du de osynliga krafterna som börjar förbereda det som är på väg. Bokar du in något, men velar och är osäker på om det verkligen kommer att bli av, då aktiverar du inte de osynliga krafterna.

Du behöver inte veta allt, börja med att skicka ut en intention

Det är lätt att sätta en intention när man är säker på sin sak, men hur gör man om man inte är säker? Jo, man bjuder in mer information. ”Vilket är mitt nästa steg inom x?” ”Vad behöver jag veta om x?” Att sätta intentionen om att få mer information brukar också kallas Sätta bollen i rullning eller starta upp…

Gör det tydligt

Jag har sedan många år satt intentionen via visionboards, önsketavlor som hjälper en att gå in i detaljer om vad man vill ha (det man vill ha ska förstås bli en förbättring än det man redan har) Men i sommar har jag fått tips om ännu ett sätt! Detta har omedelbart blivit hela familjens favorit. Vi har börjat göra sommarbingo!

Med denna sommarbingo har vi listat saker vi vill göra i sommar – både stora saker och små. Det som skiljer sommarbingot mot en visionbord är att vi vet hur vi ska lyckas med varje sak på bingolistan. Sakerna är enkla och för oss mycket tydliga. Om man inte vet vad man vill ha är en vision board bättre.

Hela familjen tyckte faktiskt så mycket om bingot att vi även gjorde en för hösten! Det är inte lika många saker på den som på sommarbingot, och sakerna som står är mer personliga så jag kommer inte att lägga upp den. Men det känns inspirerande att fortsätta på inslagen väg! Tror vi kommer göra en sommarbingo för nästa år också!

Hur gör du för att sätta intention för det du vill ha?

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det är också ett sätt att sätta sin intention för dagen… […]

Irene Pettersson
Irene Pettersson
2 years ago

Det funkar alltid, en del gånger har jag fått vänta ett år, nu när jag ska flytta, så tänkte jag på hur jag skulle ta emot tv-sändningen via antenn, jodå, hittade en digitalmottagare, som jag inte visste jag hade, har ju alltid drömt om en jordkällare, jodå jag får världens finaste jordkällare, måste bara fixa till dörrar och el

Nu fattas bara miljonvinsten, har fått så många samtal från svenska spel, är ju inte alltid jag kollar mina mail på kvällen, så jag kan ju missa att jag vunnit, så klart måste jag in och kolla mailen för att se om det är sant, blir många siffror, men inte så att jag ser hur mycket det blir, alltså, det är så jag tänker om jag skulle vinna, är ju några glädjeskutt och rop inbakade också

Innan månaden är slut, så har jag nog flyttat, är fortfarande mycket som jag ska packa ner, det tunga får min granne hjälpa mig med, just nu är jag i en salig berusning, har blivit hönsmamma till 12 söta och fina kycklingar, men jag måste ju göra plats för dessa, växer som ogräs, men jag måste se till så att inte räveländet tar dom också! Planerar ju för nästa års odling för mig och dessa småttingar (jodå, vi äter nog liknande, dom får sparrispotatis, så håller jag mig till mina)

Det är konstigt, planerar lika mycket för djuren i hushållet, som för mig själv och hur jag ska lösa markberedning, lär komma till några griskkultingar nästa år, gärna några getter också, är man erbjuden flera ha mark som inte blivit åtgärdat på flera år, så vill man ha minimalt kroppsarbete (min hyresvärd skötte röjningen av garageinfarten utan att jag visste, men på något vis måste ju vvs snubbarna komma in med sina grejer), är kanske en salix som jag ska bråka med, så jag får upp ett växthus, men jag har ju en granne, med traktor

Brukar säga att allt löser sig, det brukar knasa sig när andra människor är inblandade, hyresvärden städade upp på ovanvåningen, ifall jag ville använda den, men han gjorde som inte om något, så nu hoppas jag att diskmaskin fungerar, annars har jag en på lut, men får vänta på han som gick på semester, så kopplingarna blir normala i huset (har en provisorisk som går genom hela källaren, upp till toaletten)

Jodå, det är ett jättelustigt hus, hoppas inte att värmesystemet ska strula lika mycket, visserligen förlorar jag en massa genom att flytta, har inte lika mycket bärbuskar där som här, men det går att lösa, tar bara lite tid!

Kommer att sätta önskelistor i framtiden också, alltid är det något som ska lösas som man inte är beredd på, men jag är ju en preppare, blir kanske fisk i framtiden, så gott

Älskar mitt liv, blandat med problem och glädjeämnen, är precis inte långtråkigt som vissa har

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x