Sök

Astro-aktuellt: Energierna byggs upp (för revolution?)

Tycker du att det varit ovanligt svårt att vara glad och positiv på sistone? Det är inte så konstigt. Men det finns saker du kan göra för att dämpa effekten.

Kan vi ta hjälp av astrologi för att göra livet enklare just nu? Reikimaster Anna-Sofia Giese Vesterlund har tillsammans med astrolog Maria Dupal börjat med kvartalsläsningar i podden Astroklubben. Maria ser vad som sker på himlen. Anna-Sofia hjälper till med att tolka vad dessa förändringar betyder för oss här och nu. Och i just denna (pluto i retrograd mellan stenbocken och vattumannen) var Anna-Sofia tvungen att tillkalla hjälp. Eftersom fenomenet som sker just nu (läs mer här) senast hände för 249 år sedan ville hon tillkalla en historiker. Så hon ringde sin bror Stefan Giese som hjälpte henne att se spännande samband. Det är en mycket speciell tid.

Stora samhällsföringarnas tid

Tycker du att det är ovanligt svårt att hålla humöret i schack? Tycker du att människor är uppgivna och frustrerande? Då är det inte så konstigt.

Astrologiskt sker stora krafter just nu, vilka kommer att fortsätta påverka – till och från mars – fram till november. Senaste gånger det såg ut på samma sätt blev det revolution (vilken varade i årtionden) och mynnade ut i en av de största samhällsförändringarna vi varit inne i. Vi talar om USA:s självständighetsdeklaration, franska revolutionen och industrialismen.

Driva en till vansinne

Energierna som ligger i luften just nu är faktiskt till att ”driva en till vansinne”. Eller, åtminstone göra en så d*a förbannad att man gör vad som helst för att komma vidare. Trycket ökar, man blir mer och mer uppgiven… Och till sist sker den där droppen som får hela bägaren att rinna över.

… men det ger ofantligt mod

När man står utanför och ser förloppet ser man människor som hittar sin inre styrka. Man ser mod som människor inte trodde man hade. Rädslor försvinner spårlöst, för plötsligt är det värsta inte det som kan hända – det värsta har redan hänt.

Det är ett betydelsefullt förlopp för det skapar oändlig kraft. Det som sker efteråt (när vi får den där droppen som får bägaren att rinna över) flyger vi framåt som skjutna ur en kanonmynning. Förra gången det hände blev det ett helt nytt sätt att leva i samhället. (Vi gick från att vara ett bondesamhälle till att bli ett industrisamhälle) fast det tog hundra år innan förändringen verkligen hade visat sig…

Men det började med en revolution.

Och de energier som ligger i luften just nu förbereder oss för en revolution.

Hur det känns när livet förbereder en för revolution? Tyvärr är det ganska plågsamt. Saker behöver förvärras till den grad att vi inte längre har något att riskera på att göra en förändring. Vi känner nämligen att vi redan har tappat allt.

Men det är inte bara tunga energier framför oss.

Energin kommer att skifta ett par gånger innan den stannar kvar i sitt nya läge i november Det kommer perioder där flyt, flax, liksom hopp och visioner ligger i luften. Dessa andhål är mycket viktiga. Vår längtan (våra visioner) hjälper oss att ta ut riktningen – så vi vet var vi ska rikta den där kanonen vi kommer att skjutas ifrån.

Så det är inte konstigt att det känns skit och att folk är lite märkliga.

Kvinnor står tillsammans

Vad betyder det här för dig?

När det är tuffa tider har du två val. Du kan antingen fokusera på hur tungt det är och verkligen grotta in dig i det jobbiga. Eller så kan du acceptera att det är tungt och sträva efter att göra det bästa du kan utifrån omständigheterna.

Själv väljer jag det sistnämnda. Jag tänker sträva efter att blomstra under denna period, även om det kanske är omöjligt att det blir så. Men jag är inte ute efter resultat. Jag använder tiden till att träna upp mig. Jag gör mig redo för att ta emot. Jag sätter rutiner och skapar mindsets som kommer att ge mig den där framgången jag drömmer om, även om det astrologiskt innebär att drömmen först kommer att kunna infria sig vid ett senare tillfälle. Jag vet att det är långtifrån alla som har samma inställning som jag. Jag vill bara flagga för att det går. Det går att göra saker som känns bra även under tunga tider, och om man bestämmer sig att gå denna väg får man ett ordentligt försprång när vindarna vänder och det går bra igen.

Vila i din egen goa energi

Under tuffa tider kommer du lätt att kunna bli stressad av att fokusera på de kollektiva energierna. Det är lätt att uppfatta rädslor och panik. Ju mer du lyssnar, desto fler farhågor kommer du att kunna snappa upp. Unna dig att vila ifrån det kollektiva så mycket som möjligt. När du är utvilad är det betydligt lättare att göra något åt saken.

Surfa på flödet under denna tid genom att:

  1. Vila i din egen goa energi så ofta du kan, gör Guidad Reiki och slappna av fysiskt. Det ger dig kraft och energi att ta itu med det du kan (och ska) ta itu med.
  2. Bjud in en lösning, istället för att oroa dig. Skicka Reiki på att hitta sätt som gör att du kan ta vara på tillfället och skapa något som blir ännu bättre än vad du hade.
  3. Samla information Det kommer att flöda mycket information runt dig. Den mesta informationen brukar vara rädslobaserad och handlar om worst-case-senario, den behöver du inte gå in i. Leta istället efter information som kan hjälpa dig att lyfta och göra positiva förändringar. Ta vara på tiden just nu för att samla på dig den information du kan behöva vid ett senare tillfälle.
  4. Agera när timingen är rätt. Det kommer en tidpunkt när förutsättningarna är perfekta för framgång, och det är vid detta tillfälle som du ska agera. Stressa dig inte till att göra rätt sak vid fel tillfälle. Det gör ingen nytta om du skjuter bollen i mål innan matchen börjat. Eller om du tar ut kakan ur ugnen efter 5 minuter istället för 45.
  5. Men mestadels: Vila i din goa energi. Fyll på med kraft så blir det är lättare att samla på dig de resurser du behöver.

Den här informationen är framtagen för Reikiportalens nyhetsbrev, för att underlätta för personer som vill ha en själ som sjunger. Vill du ha mer sån här information? Prenumerera på Reikiportalens nyhetsbrev.

Den astrologiska information som ligger till grund för detta inlägg hittar du i Maria Dupals podd Astro klubben. Den ligger i kvartalsläsningen, avsnitt 10.

Kan jag få stöd och hjälp under denna period?

För dig som vill ha mer

Värdefull information i kursen (online och gratis)

Vill du veta mer om de fem tipsen ovan? Spana in 12 dagarsboosten Koll på läget – även i stressiga tider. Du hittar den på kursidan på Reikiportalen.

Tips på guidningar från Reikiportalen som hjälper dig just nu

Lyssna på guidningarna dagligen eller vid behov. Störst hjälp får du om du lyssnar 3-4 gånger i veckan.

Höjer vibrationen i allt (sätter allt i kontakt med ditt högre jag och gör att tung energi löses upp). Anna-Sofia har ofta denna på repeat under dagarna. Höj vibrationen på en plats – (reikiportalen.se)

Få en skön avslappnad känsla i kroppen. Ta hjälp av andning och spänn – och slappna av… Spänn & slappna av – fysisk avslappning – (reikiportalen.se)

Få hjälp att hantera oro och stressfyllda tankar. Lös upp oro för framtiden – (reikiportalen.se)

Passa på att rena på energiplan (gör att det som ändå ska ske går snabbare och lättare) Lös upp släktkarma – (reikiportalen.se) och Kapa energiband med (hjälp av) Ärkeängel Michael – (reikiportalen.se)

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Irene Pettersson
Irene Pettersson
1 year ago

Tja, jag förbereder mig redan för vad som ska komma, kan inte bli förbannad, är bara tacksam att jag måste lägga om mina planeringar, nä jag fortsätter med mina odlingar, kommer bara att lägga till ännu mera, men jag har kul, jag måste bara titta till mina vitlökar varje dag, då blir jag saligt lycklig, sen upptäcka att vissa kryddor kan visst överleva här, jag som kastat ut pengar på nya plantor varje år, sen att jag fått igång med en del hälsoväxter som jag drivit upp själv, tja, kan säga så här, tack universum för alla fröer som finns, man ska bara hitta nya ställen och jag väntar bara till hösten, då jag ska göra massor av mat, jodå jag har räknat ut vad jag behöver, skulle bli över 100 portioner, är jag ännu mer smart så kan det bli mer! Så jag kan inte klaga på livet, så klart kommer jag att protestera mot förändringar som drabbar oss fattiga, även mot dessa som fortsätter rubba miljön i hela världen, är nog hemskt se alla grodor här bli kvaddade av bilar, jo det är enormt med grodor här, är som att vara med i bibelns farsoter

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x