Sök

Ljudboks-resan har börjat

Jag har alltid velat läsa in mina egna böcker. Det är en fix idé som jag haft sedan jag hörde Astrid Lindgrens inspelningar. Det är något speciellt när författaren läser texten, såsom hen ville att den skulle vara. När författarens energi hörs i orden.

I sommar är det äntligen dags. Jag tänker investera sommarens fem veckor semester till att göra ljudbok. Jag har räknat att det kommer att ta ca 50 timmar (10 timmar inspelning och 40 timmar redigering). Till ändamålet har jag avsatt två timmar om dagen. En kl 08-09 på förmiddagen för inspelning. En strax innan, eller strax efter middag, för redigering. När inspelningen är klar kommer jag att lägga morgontiden även på redigering.

Idag riggade jag min arbetsplats och spelade in inledningen. 1 timme och 45 minuter senare har jag färdigställt 4:30 min ljudbok.

Resan har börjat…

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x