PUH!

Jag är tacksam, glad och lättad! Efter ett besök på OverClockers i Luleå har min dator blivit ordentligt uppgraderad. Nu är det inte fullt längre, utan tvärtom. Nu finns det plats. Kolla in det här! Använt mindre än 1/4! (Märk dock att hårddisken ökat från 250 G till 1000 G, den var alltså ordentligt full). Och allt finns kvar! De klonade den gamla hårddisken in i den nya.

Från 1/1 till 1/4…

Detta betyder att jag kan göra klart ljudboken! Och göra kommande Guidade Reiki (eller hur, magstarkt att inte kunna göra det man signat upp för att göra).

Det bästa är att det gick snabbare än väntat att få hårddisken fixad. (Okej, det gick så snabbt som jag hoppades på och räknade med).

När jag lämnade in den i måndags, efter att ha gjort allt jag behövde göra denna dag, sa killen: ”Du borde ha den i slutet av veckan.” Jag såg allt jag skulle göra i veckan. Zoommöten, Guidad Reiki, nya inspelningar, alla mailkonversationer, skriva ut kursmanualer till helgen (började igår men bläcket tog slut i skrivaren så det blev inte klart) och fick lite smärre panik. Det är ett jätteproblem att inte ha datorn på en hel vecka! Jag antydde att jag mycket gärna hade velat ha den så tidigt som möjligt.

Jag ber om perfekt timing

När jag omskakad lämnade datorn på affären skickade jag Reiki på att de skulle ha den klar samma dag. Sedan kom jag på att det kanske var felriktad energi? Det finns ju faktiskt något som heter gudomlig timing. För mig hade det varit bra att få den samma dag, men inte betyder det att det måste vara det bästa för alla inblandade. Jag bad för Gudomlig timing och såg änglar runt reparationskillarna som gjorde att arbetet gick snabbt, lätt och enkelt.

Sedan gick jag hem och informerade maken att jag behövde låna hans dator under veckan…

16:30 fick jag ett SMS. Din dator är klar. Vi stänger 17:30. ”Nu drar jag!” sa jag till familjen och hoppade in i bilen. Kl 17:30 hade jag både hämtat dator och gjort ett par ärenden…

Så PUH! Nu är jag på banan igen!

Så tacksam över att det äntligen går att jobba igen.

Alla dessa flaskhalsar 😉

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x