Sök

Landa i nya hemmet

Är ni färdigflyttad?! Tack alla ni som frågor. På sitt sätt börjar vi vara färdigflyttad. Eller som jag ser det… Vi närmar oss slutet på fas 1. Lägenheten i Luleå är städad och nycklarna inlämnade sedan en vecka. Lägenheten i Skellefteå (som vi hyrt ut i andra hand) kommer till försäljning i augusti. (Ligger som kommande objekt, var där och fixade en heldag senast i måndags). I det nya huset står möblerna någotsånär på sin plats och vi hittar nästan i kökslådorna. Vi har till och med haft vår första bjudning.  

Maken kommer åkandes på gräsklipparen. Syrénen blommar. Härlig idyll!

Då vi faktiskt har bott i Renholmen varje sommar i 13 år tror jag polletten faller på plats först i höst, när vi annars brukar ha åkt hem. För känslan är fortfarande lite märklig och väldigt overkligt. Bara att handla på Ica Byske (där jag handlat varje sommar i 13 år) och känna: ”Jaja, det här är vår närmsta butik” var en upplevelse. Att det ändå känns så stor skillnad att bo någonstans permanent.

Började luletorsdagen med parbehandling. Ger visserligen behandling till en i taget först, men mannen är så bredaxlad att han föredrog en bredare brits. Hon satt och mediterade och slappnade av under tiden… Efter hans behandling fick han ligga kvar (jag vet!! Ni är många som velat göra det, han var den första som fick göra det) medan jag behandlade hans flickvän. Blev paradis. Paret blev gladare, lättare till sinnes och mer harmonsiska.

Till Luleå för att jobba

Igår åkte jag upp till Luleå för att ha luletorsdag och ge behandlingar. Det är första gången jag åkte dit utan att ha en egen lägenhet i staden. När jag skrev orden trodde jag inte riktigt på dem. Lägenheten som vi bott i sju år finns på näthinnan. Hur kan vi inte ha lägenheten? Den finns ju där? Samtidigt känns det skönt att vara klar med den! Det har varit många timmar flyttstädning den senaste månaden. (Vad gjorde du i värmeböljan när det var 30 grader varmt? Flyttstädade 12 timmarspass!)

Sommarhatt på!

Själv ser jag framemot att få vila ifrån huset ett tag. Känns om det varit det enda jag tänkt på i ett halvår. Jag vill fylla på med roliga saker. Göra annat. Fylla på med kreativa inslag och idéer. Visserligen har jag redan börjat. Har nappat på ett träningsprogram (har inte tränat regelbundet sedan innan vi fick barn och mammaledigheten, nu finns det möjlighet för träning igen). Har umgåtts med vänner (och ser framemot mer av den varan nu i sommar). Har också börjat med ett nytt bokprojekt (vilket för mig är stor glädje). Kan troligen i helgen äntligen rigga micken och börja spela in guidad Reiki!!!! Det har varit alldeles för länge som jag inte haft möjlighet att göra sådant! Sedan april?!

Sommarregn.

Sommarläge på!

Folk har frågat: ”får du någon semester?” Själv tycker jag det känns som denna sommar rök… Det blev en flyttsommar.

Men det slår mig nu när jag skriver detta inlägg att det från och med nu faktiskt är ”vanlig sommar”. Och det är ju ändå bara början av juli!! Det blir kanske inga långresor, men det finns potential för mycket trevligt hemmavid. I bokningskalendern ramlar det in allt fler bokningar (det har varit ekande tomt när vi haft som mest att göra med hus och hälsa). Det som kommer till mig tar jag som ett riktigt bra tecken! Ljuvligt att få vara i energier igen!

Så det går framåt! På alla plan! Superhärligt!

PS! Bjuder på en av sonens skapelser! Så här arrangerade han kubbspelet:
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x