Sök

Så många spännande år kvar!

När jag var 15 berättade min mamma om en kvinna på jobbet. Hon hade börjat räkna ned till pensionen. ”Bara 15 år kvar, sedan slipper jag det här.”

Detta väckte något i mig. Jag var 15 år. Jag hade levt lika många år som kvinnan tyckte det var okej att sitta på rumpan och inte göra någonting (mer än det hon måste). Med andra ord tyckte hon att allt som hänt i mitt liv var oväsentligt.

Jag blev faktiskt riktigt förbannad, på ett bra sätt. Jag gjorde något som gett mig driv och riktning ända sedan dess. Jag gjorde ett andligt kontrakt med mig själv (lovade mig) att ALDRIG ha nedräkning och sitta av tid! Inte ett år, och definitivt inte femton år! Här skulle det varken bli nedräkning till pension eller någonting annat.

Märkligt nog befinner jag mig i en liknande situation, och jag finner mig fundera på det här flera gånger om dagen. Jag är 40. Mitt i livet. Det märks att man börjar bli äldre. Framförallt har alla omkring blivit så pass mycket äldre…

Förut tänkte jag: Jag hade velat vara 26 igen, med samma erfarenhet som jag har nu…

Så mycket kvar!

Men nu har det skriftat. Nu tänker jag: ”Gu vad häftigt att ha åtminstone 40 år kvar! Så coolt! Undrar vad som kommer hända? Med tanke på hur bra det går nu kommer det säkert att bli spännande och intressant. Tyr kommer att växa upp. Vi kommer säkert att resa. Och med all erfarenhet jag har, vilka coola saker jag kommer att kunna göra!”

Jag såg att Bob Proctor (Proctor har skrivit New York Times bästsäljande bok You Were Born Rich och en bidragsgivare till filmen The Secret) fyller 87!!! Och han är fortfarande aktiv i verksamheten, gör reklamfilmer och engagerar sig! Så vill jag vara! Frisk, rik och med något spännande att se framemot.

Det här är lite av det han pratar om:

bob proctor

Mitt i livet och ändå har livet bara börjat.

Hur ser du på din ålder?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stina
Stina
3 years ago

Precis som du jag lever livet och glädjs över åren jag fått och dom framåt❤️

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x