Sök

Veckosammanfattning v 30

Vilken härlig vecka det varit! Umgänge med långväga vänner, ännu en födelsedag (svärfars denna gång, vi firar hela juli känns det som), spännande behandlingar, avrundning av Reiki steg 2 Online, Lär känna din intuitionskurs som till och med får mer djup och innehåll än vad jag hade kunnat föreställa mig (vad tror du är anledningen till att folk inte använder din intuition? Vad kan de få om de börjar göra det?) 22 nya kontoanvändare på Reikiportalen. Har skrivit (och spelat in) kommande två Guidade Reiki.

Dessutom har jag kommit långt med ljudboken! Nästa vecka är det lite drygt ett kapitel kvar att läsa in – sedan är det dags att montera! Just nu ser boken ut ungefär såhär:

Det stämmer… Allt är i en enda härlig blandning. Jag har inte heller läst in i kronologisk ordning. Ska bli spännande att se hur lätt, eller svårt, det blir att få ihop det hela! Och hur många avsnitt som hamnar på Youtube 😉

Och hemsidan (den här) börjar bli klar!

Semester kanske du tänker? Men hon jobbar väl hela tiden? Jag tycker att semestern skalar av vardagen. Tankarna kommer på ett annat sätt när det är ledigt. Jag känner efter och tänker efter på ett annat sätt än vanligt. Det är inte lika mycket riktning framåt, utan mer varande.

Förut, när jag gick gymnasiet och det var den här tiden på året, längtade jag alltid tillbaka till skolan. Nu känner jag att allt börjar komma i gång igen, men jag vill inte skynda på. Jag vill ta vara på tiden så mycket som jag bara kan. Helst av allt vill jag ha ljudboken klar innan det är dags att börja hålla fysiska kurser igen! Om jag tycker det är svårt att fokusera och få tiden att räcka till ljudbok nu – när det inte är vardag, så är det ingenting i jämförelse med när det är vardag och alla intryck finns runt mig. Dessutom behöver jag vara fri på energiplan när jag kliver in i hösten. Om jag har rester kvar från tidigare saker kommer jag inte få samma swung framåt.

Så jag fokuserar och riktar energi på att göra klart det jag påbörjat.

Sedan är det dags att sätta intention framåt! Varför detta är så värdefullt berättar jag in nästa söndagsblogg.

Med en ständig närvaro av dinosaurier!

Hur har din vecka varit? Vilket är ditt favoritsätt att använda semestern?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x