Sök

Finalveckor med ljudboken

Idag är det fredag. I och med att jag jobbar varannan helg är jag ledig på fredagar. Jag tar helg på torsdagar och börjar jobba igen på lördag. Helger när jag inte jobbar helg (som denna) så blir det därför tre och en halv dag ledigt. Jag tycker det är superskönt. Nu är det semester igen.

För mig innebär det att jag har 3 dagar att spela in och redigera DE SISTA DELARNA av ljudboken! Nästa vecka ska jag sätta ihop dem (Vet inte om detta går snabbt 2-3 timmar eller om det kommer att ta hela veckan. Räknar också att jag kanske behöver spela in någon av mina första läsningar på nytt). Kommer också göra ett antal youtubeklipp, 10-20 stycken, där du får lyssna på delar av boken.

Flash backs

Det kommer många minnen från för några år sedan (två? tre?) då jag träffade en person och verkligen kände att avsaknaden av Reikiportalen och ljudboken var en ordentlig flaskhals. Jag njuter fullständigt av känslan av att vara i mål och ha dessa med mig på resan framåt. Det ska bli spännande att se hur mycket av mina preferenser som förändras nu när denna gigantiska investering är klar! Jag tror att dessa har legat betydligt mer i mitt energisystem än vad jag förstått.  

Jag utgår ifrån att mina dagar (och framförallt rutiner) kommer att behöva uppdateras. Jag tror också att det kommer bli aningen mindre skrivtid, och betydligt mer IT-support än tidigare. Sedan vet man ju inte heller hur det blir samhällsvis, om det kommer en tredje våg och ännu en lock-down.

På schemat idag (får se hur långt jag kommer)

  • Skicka in krönika (har deadline kl 12, krönikan är klar sedan i tisdags)
  • Skriva en ny Guidad Reiki (arbetsnamnet är Vilket är mitt nästa steg)
  • Lägga ut Reikikurser i fb
  • Berätta för prenumeranterna i nyhetsbrevet (på känsla.nu) om den nya chakrareningen!
  • Gå till ljudstudion och spela in ljudbok.

Ps. Just nu är klockan 05:48. Kl 09:00 är det dags att komma tillbaka från ljudstudion. Allt det här gör jag medan familjen fortfarande sover. Idag kanske vi kommer att ta en tur med båten. De har lovat dåligt väder från lördag och framåt (inte för att prognoserna alltid stämmer), så det är lika bra att passa på!

Vad gör du en dag som denna?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x