Sök

Andlig läsning Augusti

Åh vad jag är nyfiken på att gör en årsläsning! I våras fick jag till mig att det skulle vara en transformerande sommar. Väldigt mycket av det jag jobbat för skulle sjunka in på energiplan. I alla läsningar jag såg fick jag till mig att det som hände under sommaren absolut behövde ske. Det var nycklar för det som skulle hände i höst skulle bli verklighet. Om jag hade gjort en årsläsning för hösten i våras hade den inte stämt, därför att så mycket skulle förändas under sommaren. Jag tänker på lärare på högstadiet som får ”en helt annan elev” på hösten när den elev som gått sjuan börjar åttan.

Än har inte allt fallit på plats, så jag får ge mig lite till tåls ett litet tag till. Men det är lite häftigt att känna skillnaden som alla transformationer gjort. Detta har varit den roligaste, härligaste och mest aktivitetsrika sommaren någonsin. Jag har aldrig gjort så många stora bjudningar tidigare (jag, som haft ågren för att laga mat till andra!). Gjorde fyra gånger receptsatsen på ett favoritrecept i veckan, det finns knappt några rester. Och viktigast av allt, jag har inte legat utslagen i migrän eller varit dränerad på energi!

Änglarna sa – gör det här

Detta är dock inget mirakel, det är resultatet av den årslånga träning som änglarna hade mig i sedan förra sommaren då jag inte fått tänka en enda negativ tanke! Trodde jag var en positiv människa, men detta år har fått mig att förstå hur mycket bromsande krafter jag burit runt på i alla år (och varför jag fått många av de tidigare resultaten jag fått).

Det var Reiki & Hypnoskursen i oktober 2020 som var påbörjade den resan. Då blev jag nämligen varse om att min (dåvarande) största rädsla var att tappa allt (och lite till) när det gick som bäst. Änglarna gav mig även ledtrådar om hur jag kunde motverka att detta hände.

Enda sättet att tappa allt är att gå in i panik och rädsla och agera därefter. Ett lugnt sinne hittar alltid lösningar, oavsett vad som händer. I samma veva visade mina kollegor på Kroppsbalans att det går att hålla energin uppe genom en pandemi! De har vuxit – när alla andra i samma bransch gått på knäna. Änglarna ville verkligen att jag skulle förstå grejen med ett lugnt sinne med tydlig avsikt som genomsyras av kärlek och omsorg för andra.

Och sedan var det träning, träning och träning som gällde. Det är inte helt enkelt att nya ut de tankar man nyttjat dagligen i över 40 år. Men med 100 – 1000 & 10 000 repetitioner där jag styrt tankarna i den riktning som jag önskat börjar det nya sättet att tänka gå på automatik. När jag behövt inspiration har jag lyssnat på Abraham Hicks.

Nåja, det var lite bakgrundshistorik. Här kommer läsningen. Den är gjord med min nya kortlek Oracle of the Unicorns. (Vem gillar inte enhörningar liksom?)

Läsning för augusti

Situationens tema

Budskap: Styrka

Du har kommit långt, men du är inte i mål än. Du kommer att behöva fokus, rutiner och uthållighet för att dra dina projekt i mål. Det du gör är viktigare än vad du tror, men du behöver inte känna det. Nervositet gör inte resultatet bättre. Det finns också vissa saker som du behöver göra, men som inte kommit till dig än. Gör dessa också.

Möjlig blockering

Budskap: Flow

Det viktigaste för att du ska lyckas är att du befinner dig i ett ständigt flöde av FLOW! Följ flödet. Gör det som pirrar i magen och känns intressant. Flowet har varit din ständiga följeslagare i flera år och kommer att fortsätta vara det. Håll avslappningen och glädjen. Var utvilad i kropp och sinne. Fysisk rörelse kommer att bli allt viktigare för dig.

Hur du ska lösa upp denna blockering

Budskap: Cykler (OBS! Detta kort och/eller kortet Medkänsla) har kommit till mig varannan dag hela sommaren!)

Allting har sin timing; hedra kroppens cykler. Detta är en påminnelse om att alla bra dagar med mycket flow följs av dagar med återhämtning och tid att ladda batterierna. Det är omöjligt att vara i flow varje dag. Var snäll med dig själv. Ge dig tid för vila och återhämtning. Både i kropp och i sinne. Tillåt dig att bara vara. Inte planera. Inte aktivera. Vila i nuet. Låt det som ska komma till dig söka sig till dig. Stöt inte bort det genom driv och vilja.

Troligt utfall, om du löser blockeringen

Budskap: Fristad

Det du ska göra i höst kräver kreativitet, flyt, timing och flexibilitet. Du behöver gå in i, och stanna kvar i, din kreativa bubbla. Du behöver mycket tid att tänka och känna efter. Var mycket i energierna. Perfekt att du gjort Den Guidade Reikin – Sätt din intention för dagen – den är viktig för dig.

Det kommer att komma nya saker, sådant som du aldrig kunnat drömma om. Du är redo för det på alla plan, men det kommer att utmana din komfortzon. Andra kommer att ha behov och önskemål av det du skapar på ett sätt som är nytt för dig, kom bara ihåg att deras önskemål inte grundar sig i hur det funkar eller vad som är viktigt. Din uppgift är att lyssna vilket behovet är, och ge dem vad de vill ha (inte nödvändigtvis vad de tror sig vilja ha).

I höst kommer många olika strömmar och impulser (att jämföra med sommaren där nästan allt varit välkänt). Fortsätt som du brukar, genom att ge dig tid att känna och tänka efter när du lagar mat eller gör hushållsarbete. Det ena kommer att ge det andra, som ger det tredje som ger det fjärde.

Riktigt spännande saker är på gång! Och du är redo!

PS! Jag är redo är ditt nya mantra. Använd detta oavsett var du befinner dig i tillvaron. I stället för: ”Jag måste bara göra klart det här först”. Grunden är lagd. Du är redo!

Vill du ha en egen andlig läsning? Läsningarna har sommarlov och öppnar 1/9 igen!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] dra igång energierna igen (nu förstår jag också varför situationens kort var styrka med min läsning, det krävs en hel del fokus, glädje och arbetstimmar för att slutföra det jag påbörjat – […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x