Sök

Blockeringar från andra personer

Jag har blockeringar som andra människor har orsakat mig som gör att jag känt mycket irritation, ilska, ledsamhet, ensamhet, utsatthet.
Det är någon som hindrar mig från att ta rätt beslut så jag ska ta fel livsväg. Vad ska jag göra? Men varför är det någon som blockerar mig i min aura?
Med vänlig hälsning E

Hej E

Du kan påverka ditt eget energisystem och du kan lösa upp blockeringar.

Du kan göra detta tillfälligt och du kan göra detta varaktigt.

Omedelbar effekt får du om du testar Guidad Reiki. Varaktig effekt får du när det blivit en vana att lösa upp blockeringarna. (vanor gör att saker går per automatik). Räkna med 50-100-1000 & 10 000 upprepningar av att släppa blockeringar för att välja in ditt nya jag.  

Det du beskriver är väldigt vanligt. När vi möter människor aktiveras ett inre motstånd som får oss att må dåligt. Ibland är det vissa personer som väcker motståndet. Andra gånger kan vilken person som helst aktivera det där motståndet.

Det är skönt att få vila från andras energier i sin egen bubbla.

Släpp inte in andra

Om du frågar de som håller på med attraktionslagen säger de: ”Håll kvar din egen bild över hur du vill att det ska vara oavsett vad som händer” Napoleon Hill och Abraham Hicks pratar om att vägra släppa in andras (desillusionerade) energier.

…Fast släpp in i alla fall

Samtidigt VILL vi att andra människor ska ta in energier från andra personer. Motsatsen, personer som inte känner in andra, kallar vi narcissister. Och det gillar vi inte. Vi vill att folk ska lyssna på oss, se oss och respektera oss. Vilket gör att vi vill att människor ska kunna hantera våra energier.

Orka hantera det som vaknar

När vi har lagom lite i vår känslobägare, så pass att vi kan tänka och känna efter, vill vi använda andra människor som språngbrädor i vår personliga utveckling. Då hjälper kontrasten oss att hitta nästa steg. Kontrasten är när vi möter det vi inte vill ha, så vi blir medvetna om vad vi känner och tänker – och aktivt kan välja något annat istället.

När det är fullt i vår känslobägare slås vi ut energimässigt. Då kan vi inte välja någonting. Då är energisystemet antingen av eller på. Det kan vara det du känner. Minsta lilla provokation och du tappar allt.

När du mår bra blir människor i din närhet tryggare.

När du mår bra får du vara i fred

Du säger att det finns någon som vill att du ska ta fel livsval. Kan det vara andras åsikter som du känner? Andra ska leva sitt liv på det sätt som de vill leva, och du ska leva ditt liv på det sätt som du vill leva. Generellt har andra mer åsikter om ens livssituation när man mår dåligt. När man mår bra brukar folk inte bry sig så mycket… Bästa sätter att få människor ”att sluta bry sig” är att själv må bra.

Så ju bättre du mår, desto mer kommer andra att sluta bry sig om vad du gör eller inte gör.

känslobägare
Är känslobägaren full triggar man lätt på andra människor.

Hur ska du må bra?

Det känns som du har ganska mycket i din känslobägare?

Första steget är att tömma känslobägaren. Det tar en stund. Tiden tjänar dig, för du behöver vänja dig med det nya. Du kommer att få fördelar redan efter första gången du testar. Men de stora förändringarna kommer först efter regelbundet användande i ett halvår eller mer.

Nästan om känslobägare
Med tom känslobägare är det betydligt lättare att ha ett stabilt humör.

Och vad du ska göra…

Intensivkursen:

Gör Känslomässig storstädning (Eller annan guidning som du dras till) helst 2 ggr om dagen.

  • På morgonen (innan du träffar folk) för att få en bättre dag. Börjar den bra fortsätter den bra.
  • På kvällen (när du kommer hem) för att rensa bort andras energier och vila i din egen energi.  Har du jobb? Gör gärna guidningen i bilen på väg hem. Släpp jobbet och allt vad det innebär. Kom hem och var i din egen energi.

Rikta dina tankar till sådant som ger dig energi. Gör detta så ofta och länge du kan. Helst 100% av all tid. En endaste tanke kan göra stor skillnad.

Tips på Guidningar:

Auraskydd Reiki

Den längre (och lugnare) vägen:

Gör Känslomässig storstädning 1-3 ggr i veckan (eller annan guidad Reiki). Rikta dina tankar på sådant som ger dig energi. Släpp tankar som har med andra att göra.

Kolla på denna forskning från Turkiet (visserligen en liten forskning på 40 deltagare, men den visar på något intressant!).

Trå grupper av personer med mycket stress (de vårdar cancersjuka anhöriga i hemmet). Båda grupperna fick någon som gav dem handpåläggning, men bara en grupp fick handpåläggning av någon som kunde Reiki.

Båda grupperna fick lägre puls och blodtryck direkt efter handpåläggningen (då hade de legat still i 45 minuter). Men den grupp som fick Reiki höll effekten i sig! Efter 6 veckor hade det blivit en markant skillnad mellan de båda grupperna. Den som ”bara” vilat (gråa linjer) var oförändrad (till och med gradvis försämrad). Med Reiki (färgglada linjer) hade värderna minskat.

Ge Reiki till anhöriga med Cancer

Du kan fixa detta!

Du kan göra det själv (tack vare Reikiportalen).

Är du redo att bli den du vill vara?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x