Sök

Aktivera – låt det sedan vara

Vår kreativa hjärna kommer alltid att vilja hitta nya lösningar. Men vilka områden vill du ha svar? Testa att aktivera tankarna.

Jag är en varm förespråkare av att låta saker falla på plats av sig själv. Det sker massor i vårt undermedvetna när vi låter tankarna komma och gå, precis som de vill. Det är därför vi ofta kommer till insikt när vi är lediga, under exempelvis semestern.

Läs 3 vardagstips för mer kreativitet >

Just nu är jag inne i en period där det behöver falla mycket på plats! Men det är så mycket (och i alla områden av mitt liv) så det är frestande lätt att bli distraherad. Jag vill ta vara på tiden. Helst vill jag att tankarna ska riktas till sådant jag har nytta av (just nu) och inte slösas bort till sådant som jag ändå inte kan göra (än).

Få en idé
Om du varje dag kommer lite längre i dina tankar kommer du komma väldigt långt på 2-3 veckor!

Aktiverar de områden som är aktuella

Varje morgon börjar jag med att aktivera de områden som jag vill ha svar inom. Detta göra jag genom att rikta mina tankar till det området.

Aktivera genom

  • Uppdatera Vision Board
  • Skriva dagbok
  • Gör listor som visar resultat av tidigare mindset i jämförelse med resultat av nytt mindset
  • Skicka Reiki till det du vill ha hjälp med

När jag aktiverat området släpper jag taget om tankarna – och låter tankarna komma och gå! Detta gör att jag varje dag kommer lite längre än vad jag var dagen innan i mina tankar.

PS! Jag gör bara en aktivering om dagen! Har aktiverat varje dag hela veckan. Det tar en stund att få från känslomässig oreda till klarhet. Att göra det på en vecka är extremt kort tid! Jag räknar med att det tar 2-3 veckor.

Sedan påminner jag mig om bakmetaforen > Låt inte rastlösheten lura dig – Bakmetaforen – Känsla.nu (kansla.nu)

Hur gör du för att ta vara på ställtid?

En guidning i Reikiportalen som kan hjälpa dig att få inre lugn är den känslomässiga storstädningen. Den kan du lyssna på även om du inte har konto i Reikiporalen. Har du 19 minuter till att hitta inre lugn? >

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Läs: Aktivera – låt det sedan vara > […]

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x