Sök

Lugnare väg och nya strukturer – 3:e kvartalet 2024

En lugnare väg, men också aktivering av sådant som påbörjades under pandemin. Mycket känslor under 3:e kvartalet.

Idag är det dags att podda med Maria Dupal för Andliga klubben, men det känns lite annorlunda?

Förra gången kom det mycket till mig före podden. Jag såg trender i samhället och kände verkligen en vitaliserande, näringsrik puls.

Läs: 2:a kvartalet 2024 >

Den här gången kom det ingenting?

Dessutom gick jag liksom inte igång på en tre-korts-läsning som jag gjorde förra gången.

Varför känner jag att jag vill göra en ”Vad änglarna vill att du ska veta?”-läsning.

Så jag backade bandet. Gick tillbaka till den helårsläsning jag gjorde för hela året, i slutet av 2023.

Läs Årsläsning för 2024 >

ÅRSLÄSNINGEN SA: Rening, allt är inte som det ser ut att vara, kontrast

I helårsläsningen såg jag att 3:e kvartalet 2024 visat på tre, ganska tuffa teman: Rening, allt är inte som det ser ut att vara, kreativitet…

När dessa kort dyker upp betyder det att man bokstavligt byggs om från insidan. Intuitionen slocknar. Man förstår inte det som sker runt om kring en. Nya möjligheter är på väg. De har börjat visa sig men det är en bit kvar…

Summa summarum: Det är en känslomässigt intensiv tid där man befinner sig utanför sin konfortzon. Dessutom behöver vi vara kreativa och ta vara på nya lösningar.

Men jäsiken, jag är kanske inte så off som jag hade trott? För det är precis så här det känns när man är i förändring? Och är det ett specifikt tema jag skrivit väldigt mycket om på sistone är det om att vara i förändring.

Så jag är kanske mer intonad på vad som händer än vad jag trodde?

Nu är det tid att ta fram änglakorten! Nu förstår jag varför jag tänkt på just en Vad-änglarna-vill-att-du-ska-veta. Man behöver stöd och vägledning, men det är inte helt enkelt att se flödet mellan det som varit, det som är och det som är på väg

 Speciellt det sista kortet (resultatet) överraskade mig.

PERIODENS TEMA: En lugnare väg, transformation och energistrukturer

Det första som kommer till mig är de förändringar som påbörjades vid pandemin 2020. Det var på många sätt början på något helt nytt. Vi tvingades in en oönskad förändring.

När restriktionerna släppte fanns det givetvis ett behov av att få återgå till det gamla välkända. Men pandemin varade samtidigt så länge att den hann väcka nya tankar och visa nya möjligheter hade visat sig.

Det som är på väg nu känns som en fortsättning på det som började under pandemin, fast med mindre överraskningar och mer aktivt skapande av det vi vill ha mer av.

Men det känns också som att det handlar om nya strukturer som är på väg. Sedan pandemin har vi fått tid att landa och smälta upplevelsen. Det gör att vi nu kommer att kunna göra medvetna val inför framtiden.

Det känns inte som det finns några större ”överraskningar” under denna fas, snarare verkar det vara skördetid av det man sått.  

Kom bara ihåg att ett äppelträd inte visar sig i sin fulla prakt och ger frukt redan första året. Vi må ha planterat att frö, och det börjar ta sig. Men än är det ”bara” en fingervisning om vad som är på gång.  

UNDERSTRÖMMAR: Potentiell blockering

Det kan vara en känslosam tid, på flera olika sätt. Det pågår ett stort energiarbete.

När vi bygger ett nytt hus börjar vi alltid med grunden. En stadig grund gör att det vi skapar blir hållbart. Om vi tar genvägar kommer det kanske att se bra ut ett tag, men sedan finns det rasrisk.

Så nu bygger vi grunden.

Gammal ilska, besvikelse och frustration behöver komma upp till vårt medvetande – så vi ska kunna släppa taget om det en gång för alla! Det är en period där vi medvetet behöver kliva in med acceptans och förlåtelse. Tiden är perfekt för stort helande.

Var extra tillåtande när du möter dina medmänniskor. Det är svårt att visa sig från sin bästa sida när helandet får oss att tappa fotfästet och våra skuggsidor ploppar till ytan! Kom ihåg att alla kämpar efter bästa förmåga. Var snäll, alltid.

Detta är en tid som passar extra bra för att ta emot Reiki. Reiki löser upp känslostormar och sätter oss i kontakt med vårt högre jag.

Just nu ligger det möjligheter i luften, men det gäller att vara så pass utvilad att det är lätt att ta emot dem. Är vi överväldigad av känslor är det lätt att missa tillfället.

Så ta hand om dig. Vila. Landa….

Ops?! Nu när jag ser till läsningen upptäcker jag att jag börjat gå in i nästa kort…

HELANDE: Hur du läker ut blockeringen

Känslostormar kan vara utmattande. När det händer för mycket på insidan kan det vara svårt att vara kontaktbar och öppen för livets överflöd.

Så ta hand om dig själv extra mycket under denna fas. Leta medvetet efter sådant som ger dig harmoni och inre lugn (istället för att fastna i problem eller ältande).

Det viktiga är att du, just nu, tar vara på skörden som redan kommit till dig.

Fira delsegrar.

Leta efter tecken på att bra saker är på väg till dig.

Hitta stillheten som finns under alla lager av tankar och känslor – så ofta som du bara kan! (Var hade du hört talas om stillheten under alla tankar och känslor? – just ja, i den Känslomässiga storstädningen).

RESULTAT

Hela läsningen har visat ganska stilla energier. En mjukhet i rörelsen framåt. En lugnare väg…

Därför är det lite överraskande att resultatet är något ganska stort och omtumlande.

Här finns gåvor från tidigare liv. Kan det vara pågående lärdomar? Sådant vi börjat lära oss tidigare och nu ska lyfta till nästa nivå?

Här finns också energin av ansvar. Ta ansvar för din situation och skapa medvetet mer av det som är viktigt för dig. Det gäller att medvetet börja skapa det man själv vill ha, istället för att tappa sin energi på att förfäras över vad andra gör.

Har du tänkt på att de största, viktigaste (och bästa) samhällsförändringarna aldrig kommit när allt gått bra? Ofta har de varit kulmen av en revolution, där människor gått samman i intentionen – vi behöver en förändring!

Vad kommer till dig gällande nästa kvartal?

Beställ en personlig läsning

Vill du ha individuell hjälp gällande dig själv och din egen situation? Låt den andliga vägledningen bli ett sätt att få klarhet över dig själv och din egen situation. 

Beställ läsning. Vi kan zoomas eller så får du den i skrift.

Dessa lekar har jag använt i denna läsning.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x