Sök

En dag som är ett diagnostiskt prov

Vissa dagar går allt som på räls. Andra är betydligt mer utmanande. Det här inlägget skrev jag en dag när det var ett diagnostiskt prov.

Ibland känns det lite överdrivet att ha sådan hjälp och sådan tilltro till änglakort, men samtidigt funkar de ju faktiskt!

Just idag bekräftade de att jag hade en väldig mental utmaning (det känns bättre nu, tack och lov, känner mig stark och förväntansfull – inte rädd och sjuk som jag gjorde i morse)

Det har gått väldigt bra på sistone. Jag har känt mig stark, frisk och välmående. De önskningar jag skickat ut (under flera år) har känts som redan manifesterade sanningar (något de inte känts som förut). Det är ett tecken på att det är på väg.

Men i helgen har det varit lite motgångar.

Det började med att en servitris spillde vatten över mig. Det var kanske bästa saken att spilla (öl hade inte varit roligt), klänningen torkade fort och allt gick bra. Men jag blev så förvånad? Sånt där brukar inte hända mig. Dessutom klarade servitrisen inte av att se mig längre (hon fick hurvas av skam när hon såg mig) så hon bytte bord). Vilket är förståeligt. Men ändå fick mig att känna mig lite spetälsk. Vad var grejen liksom?

När jag drog kort då fick jag kortet: ”Följ tecknen.”

Det som kom till mig i flödet och annat var personer som övervunnit motgångar. Jag har alltid gillat: ”Det är i motvind, inte medvind, som en drake flyger. Henry Fords variant dök plötsligt upp på Instagram. Den sa:

Henry ford Quote When everything seems to be going against you

Sedan hände något igår som varit min akilleshäl hela våren!

Jag har fått lära mig att det som händer andra INTE KAN hända mig om jag är i kontakt med mig själv och fullständigt avslappnad. (Det är spänningar och motstånd som får det att hända).

Så jag påminner mig om att jag behöver hålla glädjen och njuta av känslan av tacksamhet.

Backa inte

Vaknar idag, och mår lite sisådär.

Min första tanke är förstås att jag borde ta det lugnt.

Men varför borde jag ta det lugnt? Det jag vill är ju att må bra! Mår jag verkligen bra om jag struntar i alla bra saker jag dragit igång för att ta det lugnt? Varför inte gå rätt in en fantastisk känsla där kroppen pirrar av glädje, tacksamhet och styrka?

Jag påminner mig: SLUTA KÄNNA HUR DET KÄNNS! Känn hur du VILL KÄNNA istället!!!

Drar dagens kort. Får väldigt starka kort.

En sån här blandning av kort visar att det är en utmanande dag som väntar.
  • Ta ledarskap över dina tankar!
  • Släpp inte in det oönskade.
  • Passagerit – det är ett diagnostiskt prov. Det är här du visar (dig själv) att du lärt dig!
  • Tålamod betyder för mig att det inte händer makalösa saker idag, men de är på väg. Om jag fortsätter på den väg jag valt (och inte pallnitar som jag tydligen var på väg att göra) kommer jag kunna få det jag bett och drömt om.

Så idag är det mental träning på mitt schema. (säkerställa att sladden är i energikroppen hela tiden).

Känns som det värsta är över, men jag tänker hålla fokus hela dagen. Jag har allt att vinna på att lyckas med det här! Jag är nyfiken hur stor segern kan bli (stannar den hos mig eller kan jag se effekten hos mina familjemedlemmar också?)

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x