Sök

Vad änglarna vill du ska veta – Reikiportalen dag 59

Idag bjuder jag på den läsning som jag gjort åt mig själv. Denna är aningen mer privat än vad jag brukar bjuda på. Men det känns som det är dags att bjuda till.

PS. Mina egna läsningar blir ofta betydligt kortare än när jag gör till andra. Det är mindre förklaringar och det är också lite svårare att göra tolkningar åt sig själv. Det är snarare så att korten får tala.

 Det är dag 59 av 100 dagarsboosten. Det har varit intensiva tider. För deltagarna i Reikiportalen. För dig.

Sedan du började boosten har du hanterat din mammas bortgång, städning av bohag och bodelning. I två veckor kretsade nästan all energi kring familjen och de nya konstellationerna. Sonen har börjat skolan vilket förstås varit både stärkande och inneburit utmaningar. (utmaningar som på många sätt bara börjat, det är inte ”så bara” att gå en traditionell skolgång med allt vad det innebär.”)  Det har varit renoveringar hemma, trekammarbrunn som installeras, luftvärmepumpar som är på plats. Bil som inte fungerat. Detta mixat med läsningar och vägledningar, en ljudstudio som börjar bli allt mer uppskattad, behandlingstorsdagar i Luleå och fysisk träning som börjar ge resultat. Dessutom händer det mycket i Reikiförbundet där Reikin börjar synas i allt fler sammanhang. Så har du ju dragit igång det där projektet som du ser framemot att se var det tar vägen.

Och så finalen. När Reikiportalen slutade fungera (vilket du också redde upp).  Och så influensa på det!

Så var är du nu? Vad har satts i gång. Var är nästa steg? Var är vi i Reikiportalens 100 dagarsboost?

Situationens tema

Tema: Dans uttryck, godomlighet, insikt

Det ligger en lätt, glad känsla över Reikiportalen just nu. Den vibrerar av glädje och inbjudan. Du känner dig glad och lätt.

    Du tycker det känns ljuvligt att det idag finns så många olika varianter av guidningar i Reikiportalen och att du nu kan göra flera olika booster, med olika inriktningar. Du är sugen på nästa steg, att expandera. Att göra det lättare för allt fler personer att hitta till Reikiportalen.

    Konstigt nog känns du fokuserad och samlad. Det verkar vara en hel del frågetecken som rättats ut.

Lärdom just nu

Tema: Allt är inte som det ser ut att vara. Sanningen visar sig

Kort som ”allt är inte som det ser ut att vara” och ”sanningen visar sig” kan kännas obehagliga. Men inte den här gången. Du har ju redan haft ett par veckor av it-strul där du fått grotta in dig i saker. Portalen har aldrig känt så stabil och hållbar som den gör nu.

Vad som vill komma fram

Tema: Intuition, kanalisera visioner ifrån drömtiden

Din uppgift just nu är att vara anträffbar för spirits. Att lyssna (och agera) på den vägledning som kommer till dig. När det är rätt så går det lätt. Följ flödet. Följ din intuition.

    Det kommer att komma information till dig. Ganska mycket information faktiskt. Så ladda batterierna. Ta hand om dig själv. Lyssna och följ flödet.

Tema: Spirituell aktivering, mirakel

Något riktigt bra är på väg! I perfekt timing förstås.

Håll i hatten och njut längs resan!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x