Sök

Utkast 1 – ljudbok klar!

Otroligt! jag kan inte tro att det är sant! Efter finalhelg och sex timmars arbete (under kurshelg) så har jag första utkastet på ljudboken klar! Det finns ”hej och välkommen”, förord till ljudbok, ordinarie förord och alla åtta kapitel. 2:40 h blev den totalt (arbetsmängden ska vi inte prata om, har säkert lagt 100 timmar på den).

Den kommer att komma på storytel, några delar kommer till Youtube, och så har jag en present till alla som har konto på Reikiportalen!

Men detta blir i om en månad…

Nu väntar det tacksamma arbetet att korrekturlyssna! (Är det ett ord? Det är åtminstone en sysselsättning!). Och som av en händelse så är vi på väg på en lååååååång bilresa! Jag ska få hålla en Angelic Reiki i Karlstad (hurra!!!) och jag får familjen med mig (hurra!) och möter upp min pappa, hans hustru och min bror i Västerås ett par dagar! Så jag har åtminstone 12+3+3+12 timmar i bil framför mig kommande vecka… Ett perfekt tillfälle att korrekturlyssna. För även om man pratar mycket, inte pratar vi nonstop i bilen hela tiden… Såååå skönt att ha detta maratonarbete klart!

För, om vi jämför tiden:

Skriva spontankrönika till Norrbottensaffärer (2 h sätta rubrik och innehåll, 2 h skriva, 1 timme korrektur) totalt 5 timmar arbete fördelat på tre dagar.

Ljudbok (3 timmars arbete om dagen i två månader, därav i snitt 2 timmar i veckan under ytterligare två månader).

Så det är STOR skillnad i hur tidskrävande det är!

PUH! HURRA! JIPPI!!!

Det rör på sig!

Såååå glad att kunna ge dig den här!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x