Hör din egen röst

Tycker du om att skriva? När du skriver kliver du in i din egen bubbla och lyssnar till din inre röst. Resultatet blir både läkning och klarhet.

Skrivandet har alltid varit viktigt för mig. Själv skriver jag varje dag, annars kryper det i kroppen. Det händer så mycket i och runt mig att jag behöver ett utflöde för alla tankar, känslor och idéer. Skrivandet är den nyckel som gör att jag kan möta människor på den djupa nivå som jag gör, och samtidigt bearbeta alla intryck på ett berikande sätt.

Genom åren har jag hört att många av mina kunder också längtar efter att komma igång med skrivandet. Om jag genom denna ”kurs” kan inspirera fler till att skriva och ta hjälp av detta fantastiska verktyg så har jag lyckas föra facklan vidare!

Inspiration och draghjälp

En kurs i Writing to heal är egentligen ingen ”kurs”. Du lär dig varken skrivhantverk eller andra praktiska tekniker. Det viktiga här är att få i gång inspiration och få draghjälp till skrivandet.

Att vara i helande energier är som att leva i ett lugn när allt annat är fullständigt kaos. Man bara vet att det kommer att bli bra till slut. Just nu håller jag på med ett för mig annorlunda och nytt sätt med helandet. Jag skriver. Jag anmälde mig till kursen writing to heal av Anna-Sofia Giese Vesterlund. Det är ett helt nytt sätt för mig att se mig själv andra och vad som är viktigt för mig just nu. Jag ser mönster och stigen som jag vandrar på. Ser det som skall komma upp rensas och ta tag i för att mitt helande ska bli så bra som möjligt. Mina förutsättningar för att fortsätta min väg.”
Stina Backebjörk
Stinasreiki healing >

Skriv 20 minuter om dagen i 14 dagar

Konceptet Writing to heal består av att du skriver på ett tema som är viktigt för dig under 20 minuter om dagen, ett par dagar i sträck. Från 4 dagar till 14 dagar. Detta kan du göra själv, närhelst du önskar. Det är ett fantastiskt verktyg.

Inspirationsmail

Själva ”kursen” består av ett inspirationsmail, en fråga, som du får skickad på mailen varje morgon. Denna ger dig draghjälp att fördjupa dig i frågor som är viktiga för dig. Du kommer att bli förvånad över hur mycket Writing to heal – hör din inre röst, ger dig.

Frågan kommer till dig redan kl 06:00 så att du har hela dagen på dig att skriva. Det är fördel om du går upp en halvtimme tidigare än resten av familjen så att du får skriva i lugn och ro. Frågan är till för att väcka din kreativitet och få igång ditt skrivflyt. (Frågan är förstås inbäddad i Reikienergi, så du kommer att bli både lugn och inspirerad samtidigt).

Syftet med frågorna är att rikta din energi till något som är viktigt för dig. Frågorna är inte hemliga, snarare tvärtom. Du FÅR DEM REDAN NU, så att ditt undermedvetna kan börja bearbeta dem! (Ja, det stämmer, ”kursen” innefattar att du får en daglig påminnelse om en fråga som du redan känner igen).

Writing to heal

Uttrycket Writing to heal kommer ifrån en bok som James Pennebacker skrivit. Om du är nyfiken på hur skrivandet hjälper oss att läka rekommenderar jag varmt att du läser denna bok!

Jag har dock gjort en liten förändring….

Glada och positiva frågor

Alla frågor du får tillskickade är glada och positiva. Syftet är inte att grotta ned sig i det som varit, utan hitta riktning framåt.

Du MÅSTE, under alla omständigheter, hålla texten privat!

Detta är superviktigt! Det är faktiskt detta som gör hela skillnaden! Detta skapar den helande effekten!

Du måste hålla texten du skriver privat! INGEN Får läsa den! Om du absolut måste visa andra så BEHÖVER DU SKRIVA OM TEXTEN ORD FÖR ORD! Om du börjar skriva för en mottagare tappar du nämligen helandekraft. Läs mer här >

Jag skriver ofta på egen hand, men det var en mycket intressant resa att bli guidad på detta vis i andra riktningar och med nya insikter som följd.
Birgitta Norberg Wallström Glittra >

Utrusning

Dator eller papper och penna. Välj det format som du trivs bäst med! Du kan givetvis alternera mellan dagarna. Välj det du har lust med! Många kursdeltagare har en egen skrivbok (Book-of-magic) som de använder till kurser eller dagboksskivande.

Spara texterna?

Vad du gör av texterna är upp till dig. Själv brukar jag skriva i dator, skriva ut texterna och klistra in min book of magic. Du kan också spara dem i en pärm eller i din dator.

Tips! Beroende av storleken på din Book of magic kan du skriva ut texten med 4 sidor/per ark (liten bok) eller 2 sidor/ark (a5). Detta alternativ finns på de flesta skrivare. Jag brukar skriva texten i storlek 12 eller 13 men ändra till 16 strax innan jag skriver ut – så blir texten lagom stor i min Book of magic. Klipper och klistrar sedan med Karlssons. Testa dig fram till vad som funkar för dig

Varför just under ledighet?

Att skriva är en perfekt sysselsättning under långledigt, såsom semester och julledigt, eftersom vi ”vilar” ifrån vår dagliga sysselsättning och därför har lättare att bjuda in nya tankar.

Nästa writing to heal blir en kortare variant. Den går under påskdagarna 1-5 april.

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng