Writing to heal

Hör din egen röst

Tycker du om att skriva? När du skriver kliver du in i din egen bubbla och lyssnar till din inre röst. Resultatet blir både läkning och klarhet.

Skrivandet har alltid varit viktigt för mig. Själv skriver jag varje dag, annars kryper det i kroppen. Det händer så mycket i och runt mig att jag behöver ett utflöde för alla tankar, känslor och idéer. Skrivandet är den nyckel som gör att jag kan möta människor på den djupa nivå som jag gör, och samtidigt bearbeta alla intryck på ett berikande sätt.

Genom åren har jag hört att många av mina kunder också längtar efter att komma igång med skrivandet. Om jag genom denna ”kurs” kan inspirera fler till att skriva och ta hjälp av detta fantastiska verktyg så har jag lyckas föra facklan vidare!

Inspiration och draghjälp

En kurs i Writing to heal är egentligen ingen ”kurs”. Du lär dig varken skrivhantverk eller andra praktiska tekniker. Det viktiga här är att få i gång inspiration och få draghjälp till skrivandet.

Att vara i helande energier är som att leva i ett lugn när allt annat är fullständigt kaos. Man bara vet att det kommer att bli bra till slut. Just nu håller jag på med ett för mig annorlunda och nytt sätt med helandet. Jag skriver. Jag anmälde mig till kursen writing to heal av Anna-Sofia Giese Vesterlund. Det är ett helt nytt sätt för mig att se mig själv andra och vad som är viktigt för mig just nu. Jag ser mönster och stigen som jag vandrar på. Ser det som skall komma upp rensas och ta tag i för att mitt helande ska bli så bra som möjligt. Mina förutsättningar för att fortsätta min väg.”
Stina Backebjörk
Stinasreiki healing >

Skriv 20 minuter om dagen i 14 dagar

Konceptet Writing to heal består av att du skriver på ett tema som är viktigt för dig under 20 minuter om dagen, ett par dagar i sträck. Från 4 dagar till 14 dagar. Detta kan du göra själv, närhelst du önskar. Det är ett fantastiskt verktyg.

Inspirationsmail

Själva ”kursen” består av ett inspirationsmail, en fråga, som du får skickad på mailen varje morgon. Denna ger dig draghjälp att fördjupa dig i frågor som är viktiga för dig. Du kommer att bli förvånad över hur mycket Writing to heal – hör din inre röst, ger dig.

Frågan kommer till dig redan kl 06:00 så att du har hela dagen på dig att skriva. Det är fördel om du går upp en halvtimme tidigare än resten av familjen så att du får skriva i lugn och ro. Frågan är till för att väcka din kreativitet och få igång ditt skrivflyt. (Frågan är förstås inbäddad i Reikienergi, så du kommer att bli både lugn och inspirerad samtidigt).

Syftet med frågorna är att rikta din energi till något som är viktigt för dig. Frågorna är inte hemliga, snarare tvärtom. Du FÅR DEM REDAN NU, så att ditt undermedvetna kan börja bearbeta dem! (Ja, det stämmer, ”kursen” innefattar att du får en daglig påminnelse om en fråga som du redan känner igen).

Writing to heal

Uttrycket Writing to heal kommer ifrån en bok som James Pennebacker skrivit. Om du är nyfiken på hur skrivandet hjälper oss att läka rekommenderar jag varmt att du läser denna bok!

Jag har dock gjort en liten förändring….

Glada och positiva frågor

Alla frågor du får tillskickade är glada och positiva. Syftet är inte att grotta ned sig i det som varit, utan hitta riktning framåt.

Du MÅSTE, under alla omständigheter, hålla texten privat!

Detta är superviktigt! Det är faktiskt detta som gör hela skillnaden! Detta skapar den helande effekten!

Du måste hålla texten du skriver privat! INGEN Får läsa den! Om du absolut måste visa andra så BEHÖVER DU SKRIVA OM TEXTEN ORD FÖR ORD! Om du börjar skriva för en mottagare tappar du nämligen helandekraft. Läs mer här >

Jag skriver ofta på egen hand, men det var en mycket intressant resa att bli guidad på detta vis i andra riktningar och med nya insikter som följd.
Birgitta Norberg Wallström Glittra >

Utrusning

Dator eller papper och penna. Välj det format som du trivs bäst med! Du kan givetvis alternera mellan dagarna. Välj det du har lust med! Många kursdeltagare har en egen skrivbok (Book-of-magic) som de använder till kurser eller dagboksskivande.

Spara texterna?

Vad du gör av texterna är upp till dig. Själv brukar jag skriva i dator, skriva ut texterna och klistra in min book of magic. Du kan också spara dem i en pärm eller i din dator.

Tips! Beroende av storleken på din Book of magic kan du skriva ut texten med 4 sidor/per ark (liten bok) eller 2 sidor/ark (a5). Detta alternativ finns på de flesta skrivare. Jag brukar skriva texten i storlek 12 eller 13 men ändra till 16 strax innan jag skriver ut – så blir texten lagom stor i min Book of magic. Klipper och klistrar sedan med Karlssons. Testa dig fram till vad som funkar för dig

Varför just under ledighet?

Att skriva är en perfekt sysselsättning under långledigt, såsom semester och julledigt, eftersom vi “vilar” ifrån vår dagliga sysselsättning och därför har lättare att bjuda in nya tankar.

Vill du vara med? Anmäl dig här!

Kurspris Writing to heal

Vad kostar då Writing to heal? Då kursen kräver ett visst engagemang så kostar den en hel del. Frågan är snarare vad är den värd? Vad är det värt för dig att höra din inre röst? Att följa ditt hjärta? Att göra rätt sak, av rätt anledning? Om du står vid ett vägskäl, vad är det värt att välja rätt väg?

Kursen kommer förstås aldrig någonsin kunna kosta vad du egentligen tycker den är värd. Du kommer nog att tycka den är värd det tiodubbla än vad den kostar.

Pris: 795 kr

Anmäl dig till Writing to heal

Till denna adress kommer dina skrivfrågor + faktura.

Som komplement till Reikkurs

Writing to heal går utmärkt att kombinera med Reikikurs. Det passar extra bra för dig som känner att du har mycket inom dig som behöver komma ut.

Frågorna i Writing to heal – Hör din inre röst 21/12  -3/1

Jag bjuder redan nu på frågorna! Är detta något du hade velat fördjupa dig i?

21:a december – Idag kommer ljuset tillbaka. Det är vintersolstånd, men det är också ett ännu större skifte som sker. Astrologiskt har planeterna ställt sig i betydligt mer fördelaktiga positioner än vad de haft under hösten. En ny era är på väg. I den bästa av världar, om du fick drömma stort och hejdlöst, vilka mirakel vill du ta del av under denna nya era? Vad är det bästa som kan hända?

22:a december – Det har varit ett minst sagt omtumlande år. Men som alltid, när en dörr stängs så öppnas en annan. Vilka dörrar har öppnat sig för dig i år? (ps. det räknas även om dörren visat sig eller står på glänt).

23:e december – Idag är det dagen före dopparedagen. Helgerna närmar sig med stormsteg. Under de kommande veckorna, vad är det bästa som skulle kunna hända?

24:e december – Önskar dig en riktigt god jul! Vilka positiva associationer har du kring julen? (minnen eller tilltalande myter). Berätta om dessa.  

25:e december – Fick du några julklappar? Eller har du fått något som varit givande för dig under året? Berätta!

26:e december – Nu börjar du ha blivit lite varm i ditt skrivande. Du har fått in en rytm i att skriva och det går allt lättare att känna och tänka efter. Därför vidgar vi perspektivet. Sätt den tidsram som känns mest tilltalande för dig just nu. Det kan vara de senaste tio åren. Det kan vara dina vuxenår. Det kan vara hela ditt liv. Berätta, vad är du mest tacksam över att du fått ta del utav?

27:e december – Idag gör vi en djupdykning i ditt släktkarma. Vi vill medvetenhetsgöra frågor, karmiska teman, som flödar genom dina ådror. Detta är gemensam potential, men också likande utmaningar, som du och dina föräldrar delar. Vi börjar med din mamma. Om hon hade förgyllt all sin potential, vad hade hon gjort under sitt liv? Vad hade hon varit? Vem hade hon blivit? Håll ribban högt, leta efter möjligheter (och inte det motstånd hon mötte). I den bästa av världar, vem hade din mamma varit?

28:e december –Vi fortsätter med djupdyningen i ditt släktkarma. Idag fördjupar vi oss hos din pappa. Om din pappa hade förgyllt all sin potential, vad hade han gjort under sitt liv? Vem hade han varit? Vem hade han blivit? Håll ribban högt, leta efter möjligheter (och inte det motstånd han mötte). I den bästa av världar, vem hade din pappa varit?

29:e december – Finns det andra släktingar som varit betydelsefulla för dig eller har intressanta livsöden? Berätta om dem.

30:e december – Idag kommer en fantasilek. Bjud gärna in tankar, känslor och insikter som du inte haft tidigare. Har du bjudit in? Bra. Då kommer frågan. Vad har du lärt dig genom att vara född in i den familj som du vuxit upp med? Berätta!

31:e dec – Gott nytt år. En klassiker på nyårsafton är förstås att diskutera nyårslöften. Men idag gör vi det hela på ett lite annat sätt. Utifrån din fördjupning i dina släktkarman, där du medvetenhetsgjort sådant som legat i det omedvetna… Är det något som kommit till dig? Något som inte brukar vara med i löftespotten- men som kanske skulle ha behövt vara där? Berätta!

1:a januari – När man rört om i det undermedvetna kan det behövas lite tid att låta saker falla på plats… Berätta vad du brukar göra när du ”bara är” och vad som brukar hända då.

2:a januari – Alla tusenmilamarscher börjar med ett steg. Vilket steg är du redo för? Ps. Du behöver inte veta mer än att du vill ta det steget. När du vandrar vägen kommer det du behöver att komma till dig.

3:e januari – Idag är det den sista dagen i Writing to heal – Hör din inre röst. Det är dags att knyta ihop säcken. Vad har dessa skrivdagar gett dig? Vad vet du nu som du inte visste förut? Berätta.