Fantastiska nyheter!

Den uppskattade boken Hur kärlek tar bort smärta – helande med Reiki kommer i nytryck. Boken har i princip varit slutsåld i flera år, men tack vare samarbetet med Parmhed Publishing House kommer den nu i nytryck!

Beställ ditt exemplar!

Baksidetext:

Låt kärlek ta bort smärta

Tycker du att Reiki (universell livsenergi) verkar komplicerat? Denna inspirerande handbok är fylld av enkla förklaringsmodeller som gör det lättare för dig att förstå vad som händer när du helas.  När du förstår vill du ta emot, och när du tar emot kan nästan vad som helst läka.

I åtta lättlästa kapitel får du lära dig:

  • Hur kärlek tar bort smärta
  • Att du kan få ett bestående högre energiläge med Reiki.
  • Hur Reikienergin återskapar det fria flödet och väcker kroppens egna självläkande krafter.
  • Hur Reikienergin påverkar ditt chakrasystem och höjer din energikondition.

Du får också veta att du kan ge Reiki med handens baksida, hur helande sprider sig till människor i din omgivning, vad som sker när du slappnar av och hur du påverkas av de sex sjukdomstillstånden…

Anna-Sofia Giese Vesterlund har arbetat som Reikiterapeut sedan 2005. I Hur kärlek tar bort smärta visar hon hur du kan släppa taget om det du inte längre behöver bära och helas med Reiki.

Rykande färskt!

När du beställer får du alltid ett rykande färskt exemplar! Direkt ifrån tryckeriet! Du betalar med kort i samband med beställningen (ps. du betalar till tryckeriet som också sköter distributionen).

Beställ ditt exemplar nu!

Retur: Tryckeriet har ingen returrätt, men det har jag! Skulle du (oavsett anledning) vilja lämna igen din bok kontakta mig annasofia@kansla.nu så löser vi det.

PS! Vill du bli återförsäljare av boken? Använda den i kurser? Sälja den på din mottagning? Köp 4-40 böcker med 40% rabatt! Kontakta Annasofia@kansla.nu så ordnar vi dig ett konto.

BONUS! Har du konto på Reikiportalen? Då får du lyssna på ljudboken utan kostnad!

Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng