Warning: Parameter 1 to kc_action_the_post() expected to be a reference, value given in /web/u/innerp20/wp-includes/class-wp-hook.php on line 289
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Writing to heal – Midsommar

juni 25 @ 06:00 - juli 8 @ 06:00

Gratis
Writing to heal

Writing to heal – Midsommar

Tycker du om att skriva? När du skriver kliver du in i din egen bubbla och lyssnar till din inre röst. Resultatet blir både läkning och klarhet.

En kurs i Writing to heal är egentligen ingen ”kurs”. Du lär dig varken skrivhantverk eller andra praktiska tekniker. Det viktiga här är att få i gång inspiration och få draghjälp till skrivandet.

Skriv 20 minuter om dagen i 14 dagar

Konceptet Writing to heal består av att du skriver på ett tema som är viktigt för dig under 20 minuter om dagen, ett par dagar i sträck. Från 4 dagar till 14 dagar . Detta kan du göra själv, närhelst du önskar. Skrivandet är ett fantastiskt verktyg.

Inspirationsmail

Själva ”kursen” består av ett inspirationsmail, en fråga, som du får skickad på mailen varje morgon. Denna ger dig draghjälp att fördjupa dig i frågor som är viktiga för dig. Du kommer att bli förvånad över hur mycket Writing to heal – hör din inre röst, ger dig.

Frågan kommer till dig redan kl 06:00 så att du har hela dagen på dig att skriva. Det är fördel om du går upp en halvtimme tidigare än resten av familjen så att du får skriva i lugn och ro. Frågan är till för att väcka din kreativitet och få igång ditt skrivflyt. (Frågan är förstås inbäddad i Reikienergi, så du kommer att bli både lugn och inspirerad samtidigt).

Syftet med frågorna är att rikta din energi till något som är viktigt för dig. Frågorna är inte hemliga, snarare tvärtom. Du FÅR DEM REDAN NU (nåja, du får dem 5:e april), så att ditt undermedvetna kan börja bearbeta dem! (Ja, det stämmer, ”kursen” innefattar att du får en daglig påminnelse om en fråga som du redan känner igen)

Läs mer >

Kursanmälan öppnar 14:a juni. Som prenumerant på Nyhetsbrevet Veckans Feelgood blir du den första som får veta när du kan anmäla dig.

Detaljer

Börjar:
juni 25 @ 06:00
Slutar:
juli 8 @ 06:00
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , ,
View Evenemang Website

Plats

På valfri avslappnande plats

Arrangör

Anna-Sofia Giese Vesterlund
Telefon:
0730283820

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *