Artiklar

Entreprenörskap delux

“Är det något jag inte förstår är det att du läst ekonomi?! Det är ju inte någon vetenskap!” Orden kommer ifrån Anna-Sofias mamma Ann-Louise, läraren i matematik, biologi och fysik.

Och hon har rätt! Medan livsenergi rör sig i förutsägbara mönster (som är lika för alla) är ekonomi lagen om placebo. Hela syftet med ekonomi är att hushålla med resurserna och medvetet skapa det man vill ha. Ekonomi är ingen naturlag. Studenter i nationalekonomi får lära sig hur de kan påverka hela samhällets attityd genom att ändra reporäntan.

Själv tycker Anna-Sofia att det är perfekt att fördjupa sig inom både naturlagar och ekonomi. Och då framförallt inom entreprenörskap.

För Anna-Sofia är entreprenörskapet den ultimata formen för frihet. En skicklig entreprenör är en person som följer sitt hjärta och medvetet förverkligar sina drömmar. Märk väl att många framgångsrika entreprenörer lever efter andliga riktlinjer.

Driva egen Reikimottagning

Fyra gånger per år utkommer artikelserien Driva egen Reikimottagning, vilken är en medlemsförmån för Förenade Reikiförbundets medlemmar.

Du hittar artikelserien när du är inloggad på hemsidan.

Anna-Sofia är redaktör för artikelserien.

För entreprenörer

2019 skrev Anna-Sofia ett antal artiklar för Företagande.se

(Ligger i omvänd kronologisk ordning)

Vill du läsa mer som Anna-Sofia har skrivit?

Krönikor >

Reiki-blogg >

Böcker >